in ,

(foto) Hyundai Elantra facelift se pregăteşte pentru debut şi va arăta diferit de toate modelele din gamă

Primele imagini spion cu Hyundai Elantra facelift au apărut pe internet. Sedanul a fost surprins în câteva exemplare într-o parcare cu maşini care sunt cel mai probabil gata produse.

Fotografiile arată că automobilul va avea un posterior reproiectat, iar pe uşa portbagajului va scrie cu litere mari denumirea modelului. Acest indiciu ne spune că maşinile sunt pentru export, asta pentru că modelul similar care se vinde pe piaţa locală se numeşte Avante.

Din câte se pare, Hyundai va încerca să experimenteze un nou design şi va face acest lucru pe Elantra. Modelul urmează să fie cu totul diferit stilistic de celelalte existente în gama actuală.

Vor ieşi în evidenţă noi faruri colțuroase, care vor “străpunge” noua grilă a radiatorului, noi stopuri şi noi bare de protecţie. Iar spaţiul dedicat plăcuţei de înmatriculare din spate va trece de pe uşa portbagajului pe bara de protecţie.

Cel mai probabil interiorul nu va suferi atât de multe modificări ca şi exteriorul, însă urmează să vedem!

Informaţii preliminare mai arată că Elantra facelift va beneficia şi de un nou motor care a debutat pe KIA K3/Cerato de generaţie nouă. Este un benzinar natural aspirat de 1.6 litri, cuplat la un variator.

În Coreea de Sud, sedanul actualizat Avante ar trebui să ajungă la dealeri deja în august, astfel încât premiera modelului urmează să aibă loc în scurt timp. Pe alte pieţe, inclusiv cele din Europa, maşina va fi disponibilă, treptat, până la sfârşitul lui 2018.

Iti place articolul?