in ,

(foto) Hyundai Moldova a inaugurat un showroom în Shopping Moldova

Hyundai Moldova a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni că va inaugura un Motor Studio în cel mai vizitat shopping mall din Chișinău! Astfel noul Hyundai Motor Studio este singurul centru expozițional de acest fel din Chișinău.

20

AutoBlog.MD și-a dorit să vadă cum arată noul Hyundai Motor Studio din Shopping Malldova iar din acest motiv  am urcat în mașină și am mers spre cel mai popular shopping mall din Chișinău. Am descoperit Hyundai Motor Studio chiar la primul etaj al centrului comercial, iar odată intrați în studio am rămas impresionați de spațiul amenajat aici.

1

Pereții amenajați într-o textură cărămizie, tablourile amplasate frumos și toate elementele decorative te conving că atmosfera de aici este una caldă, apropiată de cea de acasă. Parte bună este că tot aici veți putea vedea toate modelele actuale din gama Hyundai, de la cele mai mici la cele mai mari.

Hyundai Motor Studio are 225 de metri pătrați, spațiu suficient pentru ca aici să fie adăpostite până la opt automobile. În momentul când noi am ajuns în mall, am găsit modele ca Accent, Elantra, Tucson, Santa Fe, Creta și chiar Genesis.

7

Am rămas uimiți de câți de mulți oameni pășesc pragul studio-ului. Ne-a luat ceva vreme să așteptăm ca să fie mai puțini oameni în interior ca să obținem câteva poze în care să vă arătăm cum a fost amenajat acest spațiu.

Oricine va călca pragul Hyundai Motor Studio va avea ocazia să beneficieze de cea mai bună consultanță fără ca să meargă în showroomul principal situat pe strada Calea Moșilor. Se servește și cafea aici pentru orice doritor, astfel încât servind o ceașcă de cafea puteți admira liniile acestor modele frumoase sau puteți discuta cu ceilalți vizitatori.

Noul showroom Hyundai din incinta Shopping Moldova este deschis în fiecare zi a săptămânii de luni până duminică între orele 10.00 și 22.00.

                 Galerie Foto

Iti place articolul?