in ,

(foto) Iată de ce Bentley Bentayga este maşina ideală cu care poţi merge la pescuit

Compania Bentley şi firma Mulliner au prezentat un set special pentru pescari şi pasionaţii acestui hobby, care poate fi instalat în portbagajul celui mai nou Bentley Bentayga.

Accesoriul a fost numit “Fly Fishing” – în cinstea metodei de pescuit în care foloseşte nada artificială.

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner_12

În set intră o cutie specială cu diferite compartimente pentru momele şi alte accesorii pentru pescuit, alături de alte patru huse din piele pentru undiţe care se prind de partea inferioară a poliţei.

Totodată, lângă cutie în partea dreaptă clienţii vor mai găsi două huse în care se găsesc plase în care se pot pune peştii prinşi.

Vezi şi: (foto/video) Tradiţie şi rafinament. Holland & Holland Range Rover va fi disponibil într-o ediţie limitată în SUA

Împreună cu setul mai este oferită o cutie din lemn pentru uscarea cizmelor, o podea a portbagajului făcută din material impermeabil şi un uscător electronic al aerului. Majoritatea componentelor sunt făcut manual din piele.

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner_14

Pentru prima dată pentru Bentayga este oferită şi o iluminare a uşilor în stil Mulliner, care proiectează o imagine pe un spaţiu orizontal. La solicitare imaginea standard poate fi înlocuit cu un logo al clientului.

Amintim că Bentley Bentayga, primul SUV al companiei britanice, a debutat în luna septembrie a anului 2015.

Vezi şi: (video) Premieră: Test Drive Bentley Bentayga 6.0 W12

Iti place articolul?