in ,

(foto) Imagini cu interiorul şi exteriorul noului Renault Megane R.S. au ajuns pe internet

În spaţiul virtual am asistat la o nouă scurgere de informaţii, mai exact de imagini noi care ne arată noul hot-hatch Renault Megane R.S. fără camuflaj, într-un garaj.

Totodată, avem acum o primă oportunitate să vedem cu va arăta habitaclul acestui model.

Amintim că recent maşina a fost demonstrată public pe circuitul Formula 1 din Monaco. Oficial automobil ne-a fost prezentat sub camuflaj şi de la distanţă.

Vezi şi: (foto/video) Renault a adus noul Megane R.S. pe circuitul Formula 1 din Monaco

Noile poze au fost plasate în grupul Megane Rs Online de pe reţeaua de socializare Facebook. Un fotograf a reuşit să se apropie de maşina prezentată în Monaco şi să vadă şi habitaclul acesteia.

Observăm deci îndeaproape că hatchback-ul va veni echipat cu un eşapament sport cu o terminaţie trapezoidală integrată într-un difuzor, jante cu un design deosebit de cel puţin 19 inci mărime, dar şi mecanisme de frânare Brembo.

Se poate spune că habitaclul îl imită pe cel al modelului obişnuit, însă totuşi careva diferenţe există. Volanul sport şi turtit în partea inferioară are nişte padele imense în spate, iar scaunele au un profil sportiv şi o susţinere laterală pronunţată.

Tot acolo se mai foloseşte multă Alcantara, cusături contrastante şi inserţii pe uşi, posibil din fibră de carbon.

Amintim că premiera mondială, acolo unde se vor dezvălui toate detaliile tehnice şi dinamice, va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt.

Aşa ar putea arăta maşina (imagini de tip render):

Iti place articolul?