(foto) Noul BMW Seria 4 va arăta astfel! Iată dovada

Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 06.02.2020) La scurt timp după ce în spaţiul online au apărut nişte imagini render, realizate foarte minuţios de cei de la AutoExpress, despre care se crede că au văzut automobilul pe viu, iată că recent s-au scurs şi primele imagini cu noua generaţie BMW Seria 4, gata pentru debut.

Şi îi este inevitabilă apariţia! Vorbim despre noua grilă de radiator pe care bavarezii o vor introduce intenţionat, anunţând acest lucru încă prin conceptul acestui coupe.

În loc de inserțiile tradiționale cu lame verticale, această mașină are același design „punctat” al grilei de radiator ca modelele actuale M Performance. Mai putem observa că farurile şi stopurile se vor deosebi cardinal de cele ale noii generaţii BMW Seria 3, fiind făcute în stilul celor de pe coupeul de top BMW Seria 8.

Cel mai probabil exemplarul din imagini este viitorul BMW M440i xDrive sau M440d xDrive. În primul caz va avea sub capotă un motor TwinPower Turbo de 3.0 litri şi cu şase cilindri în linie, care va livra 374 de CP, fiind cuplat la o cutie de viteze automată în opt trepte, prin care toată puterea este trimisă tuturor celor patru roţi.

Iată deci cum va arăta pe modelul de serie:


(update 30.10.2019) Şeful BMW M, despre imaginile cu formele noilor BMW M3 şi Seria 4

Lansarea noilor modele BMW M3 și M4 este amânată până în 2021! Acest lucru a fost anunțat în cadrul BMW M Festival de pe circuitul Kyalami din Africa de Sud de către șeful diviziei sportive a companiei, Markus Flasch. Potrivit acestuia, dezvoltarea maşinilor de serie va mai dura suplimentar încă 12 luni, adică vor ajunge în cel mai bun caz pe linia de asamblare până la sfârșitul anului 2020.

La fel, Markus Flasch a mai menționat că noile BMW M3 și M4 vor fi disponibile atât cu o cutie de viteze manuală, cât şi cu una automată, tracţiunea va putea fi pe puntea din spate sau integrală, iar procesul de electrificare nu le va afecta.

Cât priveşte imaginile de mai jos care s-au scurs în spaţiul online, managerul a confirmat autenticitatea lor, doar că reprezintă nişte exemplare pre-serie, prototipuri. Respectiv, noua generaţie BMW Seria 4 chiar va avea grila uriaşă de radiator.


(24.10.2019) Imagini cu spatele noului BMW M3 şi faţa noii Seria 4. În primul caz e ok, în al doilea nu prea

O fotografie a viitorului BMW M3 Sedan în caroserie G80, fără camuflaj, a apărut în spaţiul online recent. Se presupune că imaginea a fost realizată pe linia de asamblare a unei uzine BMW, ceea ce înseamnă că producţia de maşini pre-serie a început, iar premiera este forte aproape.

FOTO: facebook.com/evolveautomotive

Noul BMW M3 va păstra sub capotă un motor biturbo cu şase cilindri în linie şi un volum de 3.0 litri, însă puterea sa va creşte în funcţie de versiuni până la 480-510 CP. Nu se exclude că pur şi simplu va fi transferată motorizarea de pe noile BMW X3 M şi X4 M. Totuşi, principala noutate pe acest model va fi introducerea unui sistem de tracţiune integrală cu funcţie de livrare a puterii pe puntea din spate doar.

Din punct de vedere stilistic, putem observa că automobilul va fi în continuare recunoscut prin eşapamentul cu două terminaţii duble, perechile fiind apropiate de centrul barei de protecţie. Va mai avea reflectoare verticale pe bara de protecţie şi o muchie specifică pe capacul portbagajului, în rol de spoiler. Iar difuzorul de aer va continua să fie standard vopsit în culoarea caroseriei.

Premiera noului BMW M3 ar putea avea loc în noiembrie la Salonul Auto de la Los Angeles, deşi acolo va s-a anunţat deja oficial că îşi va face debutul public noul M8 Gran Coupe.


Dar mai nou în spaţiul virtual a apărut această imagine. O astfel de scurgere de informaţii din interiorul BMW într-un interval atât de scurt de timp nu s-a mai văzut. Fotografia ne arată noua grilă de radiator pe care o va adopta atât noul BMW M4 G82 (posibil şi întreaga Seria 4), dar şi după cum se zvoneşte noul BMW M3 G80!

Şi din câte se pare este adevărat! BMW bagă mâna în foc şi va face aceste modele cu un nou concept de grilă, prezentat preliminar pe BMW Concept 4, care nu va mai fi conectată cu blocurile optice ale farurilor, ci se va extinde pe plan vertical fiind una cu bara de protecţie.

FOTO: bimmerpost.com

Iată cum arată un prototip de teste al noului BMW M3. Grila superioară a rămas deocamdată cea standard de pe Seria 3, deşi în bara de protecţie se pot remarca contururile grilei sus afişate.

FOTO: bmwblog.com

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Într-un final, iată cum ar putea arăta aproximativ noul M3 dacă toate aceste lucruri se vor adeveri:


Distribuie:
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...