in ,

(foto) Imagini reale de la interiorul noului Mercedes-Benz G-Class. Poţi vedea şi bancheta din spate

Noul Mercedes-Benz G-Class este tot mai aproape de debut şi în reţeaua virtuală continuă să apară înainte de vreme noi imagini cu SUV-ul german. Cel mai recent, utilizatorul de Instagram mb.cars a dezvăluit mai multe fotografii cu habitaclul real al modelului.

La începutul lunii noiembrie au fost dezvăluite primele imagini cu planşa de bord a noului Gelandewagen şi am fost primul portal auto din ţară care v-a relatat despre acest lucru, însă aceea era doar o machetă expusă la o prezentare pentru jurnalişti.

Vezi şi: (foto) Interiorul noului Gelandewagen a fost deconspirat! Vezi printre primii cum arată

Acum însă, o persoană a avut ocazia să ocupe scaunul şoferului dintr-un G-Class de nouă generaţie şi să fotografieze planşa de bord reală, tunelul central, volanul, panoul de bord şi chiar bancheta din spate!

Astfel, ni se confirmă încă o dată că noul Mercedes-Benz G-Class va fi dotat cu o planşă de bord absolut nouă, pe care a fost montat un panou de bord digital, alături de care există un ecran de 12.3 inci al sistemului multimedia.

Consola centrală va fi una compactă, în timp ce tunelul central va fi ridicat mai sus. Levierul cutiei de viteze va fi înlocuit de un mâner care se va regăsi în spatele volanului. Acesta din urmă are nişte padele de comutare manuală a treptelor transmisiei.

Până în prezent se ştie despre noul G-Class că va păstra construcţia pe baza unei rame, va primi mai multe componente din aluminiu, va avea o servodirecţie electromecanică în locul unei hidraulice, o nouă suspensie şi o gamă actualizată de motoare.

Premiera publică a noului Mercedes-Benz G-Class este programată pentru luna ianuarie în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

What do you think?