in ,

(foto) În atenţia conducătorilor de TIR-uri! Se fac lucrări de reparaţie a drumului din satul Palanca

Conducătorii de autocamioane grele ar face bine să ia act de aceste informaţii. Inclusiv la această oră, drumul din satul Palanca, care face legătura cu vama Palanca, se află în proces de reparaţie!

Imaginile publicate de un membru al grupului InfoTrafic.MD arată care este situaţia la moment. Tot el recomandă camionagiilor ocolirea după posibilitate a acestei zone pentru a evita careva neplăceri din cauza carosabilului stricat.

De cealaltă parte, contactat de AutoBlog.MD, Serviciul Vamal ne-a confirmat că drumul din localitatea Palanca este în reparație, însă nu există careva restricții pentru transport. Automobilele circulă, inclusiv și autocamioanele. Dacă vor fi careva modificări referitor la activitatea postului vamal sau restricții de circulație pe drumurile din proximitatea postului, se vor face publice informaţii oficiale.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!