in , ,

LoveLove COOLCOOL LOLLOL AngryAngry OMGOMG WTFWTF

(foto) În China, noul BMW Seria 5 facelift vine cu ampatament de BMW X7

În urma lansării noului BMW Seria 5 facelift pe mai multe piețe din întreaga lume în iulie 2020, cea mai recentă generație de modele de sedan business de succes îşi va sărbători acum premiera sa în versiunea proiectată pentru piața chineză la expoziţia Auto China 2020 (26 septembrie – 5 octombrie 2020) de la Beijing.

Pentru a satisface cerințele speciale, versiunile BMW Seria 5 destinate pieței chineze prezintă detalii specifice, unele pe care am fi dorit să le vedem şi la nivel internaţional.

În plus față de ampatamentul mai lung, acesta include și câteva opțiuni de echipamente de înaltă calitate, cum ar fi acoperișul panoramic sky lounge din sticlă sau sau sistemul Entertainment Professional cu două ecrane tactile reglabile în înclinare pentru pasagerii spate.

În același timp, noul BMW Seria 5 facelift pentru China presupune un design exterior mai distinctiv, multe detalii interioare rafinate, eficiență sporită și numeroase inovații în domeniile sistemelor de asistență pentru șoferi, funcționării și creării de rețele care caracterizează cea mai recentă generație de modele.

Cu aproximativ 174.000 de unități vândute în 2019, BMW Seria 5 este cel mai de succes business sedan din China. Cu linii dinamice elegante, inclusiv grila BMW mai distinctivă, farurile nou concepute și stopurile actualizate, noua generație de modele este acum chiar mai atractivă.

În plus, există diverse posibilități de individualizare. De exemplu, BMW 535Le cu un sistem de propulsie plug-in hybrid de 292 CP, destinat exclusiv pieței chineze, va fi disponibil, printre altele, cu pachetul M Sport.

Noul BMW Seria 5 facelift este, de asemenea, bine echipat pentru piața chineză în ceea ce privește conectivitatea și operabilitatea. În plus față de sistemul de operare BMW 7.0, care oferă numeroase opțiuni de operare și de rețea, BMW Intelligent Personal Assistant – acum cu afișaje grafice noi, control vocal îmbunătățit în continuare și funcții suplimentare – şi inovații tehnice suplimentare aduc o contribuție importantă la atingerea acestui scop.

Deoarece prezența vizuală și confortul unui vehicul joacă un rol predominant în China, noul BMW Seria 5 pentru piața chineză dispune de un ampatament care a fost extins cu 130 mm, până la 3.105 milimetri, exact cât are un X7! Ca urmare, interiorul este chiar mai spațios decât în versiunile cu ampatament normal, pasagerii de pe bancheta din spate beneficiind de spațiu suplimentar pentru picioare.

Pentru a spori și mai mult confortul în interiorul maşinii sunt disponibile opțiuni precum: acoperişul panoramic, sistemul de divertisment pentru ocupanţii locurilor spate, precum şi un sistem de iluminare ambientală care oferă o gamă de unsprezece modele de lumină.

Exclusiv pentru piața chineză mai sunt disponibile şi nişte scaune spate comfort, practic individuale, cu tapițerie deosebit de ergonomică și tetiere confortabile, despărţite de o cotieră ce încorporează o tabletă detaşabilă.

Vezi şi:

Iti place articolul?