in , ,

OMGOMG LoveLove LOLLOL WTFWTF

(foto) În Chişinău a fost văzut primul BMW i8 importat prin dealer oficial! Este şi primul înmatriculat în Moldova

Am descoperit şi noi de curând că avem în Republica Moldova un exemplar BMW i8 Coupe înregistrat oficial şi înmatriculat cu numere locale, după ce anterior câteva maşini similare au fost observate pe străzile capitalei, însă înmatriculate în străinătate.

Câteva imagini ne-au fost trimise la adresa redacţiei de către un cititor, care s-a minunat de acest automobil într-o parcare din piaţa Dimitrie Cantemir (sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică de Stat “Ion Creangă”).

Iată încă două imagini trimise de un alt cititor:

Reieşind din imaginile publicate mai devreme pe o pagină de Instagram, cu automobilul în cauză, acesta se află în ţară deja de câteva săptămâni şi se exploatează activ pe drumurile din capitală.

Contactat de AutoBlog.MD, dealerul oficial BMW în Moldova, compania AutoSpace, ne-a declarat printr-un reprezentant că maşina aparţine unui manager de-al lor.

De asemenea, ne-a fost confirmat faptul că automobilul plug-in hybrid cu 374 CP şi care poate face 0-100 km/h în 4.4 secunde, este primul de acest gen importat în Republica Moldova prin canal oficial.

Reieşind din faptul că nu am mai observat pe drumurile locale un i8 cu numere de Moldova, putem afirma că este şi primul înmatriculat în ţara noastră!

Amintim că modelul BMW i8 a fost scos din producţie de curând şi nu mai poate fi deja comandat. Respectiv, exemplarul care a fost importat în Moldova se numără printre ultimele produse şi printre cele mai proaspete.

Iti place articolul?