(foto) Inspectorii INP au primit o nouă uniformă pe care o vor purta în timpul sezonului rece

Inspectorii INP au primit o nouă uniformă pe care o vor purta în timpul sezonului rece şi/sau primăvară-toamnă. Vor putea fi recunoscuţi astfel în trafic printr-o geacă de culoare albastră deschisă cu elemente reflectorizante, alături de pantaloni, încălţăminte şi o căciulă de culoare neagră.

Ca urmare a promovării și dezvoltării relațiilor de colaborare cu instituțiile de aplicare a legii din străinătate, în cadrul parteneriatului dintre Ministerul de Interne al Republicii Moldova şi instituția omologă din Franța, a fost acordată o donație pentru MAI.

Această donație presupune un lot de echipamente din partea Jandarmeriei naţionale franceze care de astăzi sunt utilizate de inspectorii de patrulare din cadrul INP. La etapa actuală sunt echipați ofițerii de patrulare care activează în municipiul Chișinău, iar în următoarele zile aceste uniforme noi vor ajunge și la agenții de patrulare din teritoriu.

Echipamentele au fost ajustate conform normelor de dotare și echipare a angajaților din cadrul MAI, cu aplicarea însemnelor distinctive ale Poliției Naționale.

Totuşi, unii internauţi s-au grăbit deja să le critice aspectul, cei mai mulţi menţionând că nu mai sunt observaţi pe timp de noapte/vizibilitate redusă atât de bine precum era anterior, asta inclusiv din cauza puținelor elemente reflectorizante.

Hotărârea Guvernului privind aprobarea acestor uniforme:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/va-cunoasteti-drepturile-ce-sa-cereti-si-cum-trebuie-sa-vorbiti-cand-sunteti-oprit-de-un-agent-de-circulatie/

(video) După ce criterii se conduc inspectorii INP atunci când decid să oprească o mașină în trafic

Date statistice: Câte contravenții în domeniul transporturilor şi circulaţiei rutiere a documentat INP în 2019

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/