in

(foto) Întâmplare neobişnuită în centrul Parisului. Unui Porsche i-a fost aruncată în aer capota

Întâmplarea din acest articol a reuşit deja să facă înconjurul lumii, astfel încât nu am ezitat să o relatăm şi noi. Capota unui Porsche 911 a fost deschisă cu ajutorul unui explozibil. Cum s-a întâmplat totul, vezi în ceea ce urmează.

Săptămâna trecută un bărbat din Paris pe care îl cheamă Olivier a decis să ia în chirie un Porsche 911 în valoare de aproximativ 150.000 de euro pentru a merge cu el la un club de noapte.

Sosit la faţa locului, tânărul nu a găsit un loc de parcare chiar lângă club, astfel fiind nevoit să-şi lase coupeul Carrera S într-un loc de parcare special amenajat pentru taximetre.

6365058_porsche-explose

După ce s-a distrat până noaptea târziu, protagonistul s-a întors acasă, dar nu cu maşina sport, ci cu un taximetru. Francezul ori a uitat că a venit la club cu o maşină luată în arendă, ori se afla în stare de ebrietate şi totuşi a conştientizat că nu trebuie să se aşeze în spatele volanului.

Ghinion sau nu, coupeul parcat într-un loc necorespunzător a stârnit interesul poliţiei. Exact în acele zile era activă o alertă teroristă lansată de autorităţi, iar oamenii legii au considerat că maşina scumpă care se afla într-o zonă publică ar putea fi minată.

Vezi şi: (video) Test Drive: Porsche 911 Carrera S facelift

Jandarmii francezi au reuşit rapid să identifice şoferul prin intermediul companiei care i-a oferit maşina în arendă şi chiar l-au sunat pentru a afla detalii. În replică, Olivier le-a promis că va veni în cel mai scurt timp pentru a lua Porsche-ul, însă nu a mai fost să fie.

În după amiaza zilei următoare o echipă de genişti au venit la maşină şi i-au detonat capota, sub ea fiind compartimentul pentru bagaje. După ce nu s-a descoperit nimic suspect acolo, sportcarul a fost lăsat baltă.

Olivier a recunoscut că a parcat într-un loc necorespunzător, însă planifică să dea în judecată jandarmeria din Paris pentru ca statul să achite pagubele.

Sursă: Le Parisien

Iti place articolul?