in ,

(foto) Interiorul hipercarului Hennessey Venom F5 a fost dezvăluit! Două volane la alegere şi mult carbon

Atelierul american de tuning Hennessey Performance a dezvăluit în sfârşit interiorul noului hipercar Venom F5, lucru pe care nu l-a făcut odată cu prezentarea automobilului, din motive necunoscute.

Amintim că în cadrul Festivalului de Tuning SEMA 2017 a fost prezentat un exemplar care avea geamuri umbrite și uși închise.

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Noul Hennessey Venom F5 – hipercar cu 1600 de CP şi 1762 Nm de cuplu

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

În general vorbind, interiorul hipercarului prezentat pe câteva schiţe arată foarte minimalist, însă abundă în materiale decorative precum pielea, Alcantara şi fibra de carbon. În evidenţă ies două ecrane digitale, unul dintre care este un panou de bord, iar al doilea aparţine sistemului multimedia.

Pe aceeaşi consolă centrală se mai regăsesc trei deflectoare a sistemului de climatizare, iar pe tunelul central îngust – trei butoane care se pot roti. Cheia va fi cel mai probabil introdusă de asemenea în tunelul central.

Scaunele pentru pasageri vor avea un profil sportiv accentuat şi vor avea o distanţă minimă faţă de podea. Mânerele uşilor au fost înlocuite cu nişte curele din piele.

Cei 24 de viitori proprietari ai modelului Hennessey Venom F5 vor trebui să aleagă una din cele două interpretări ale planşei de bord. Hennessey va oferi automobilul cu un volan multifuncțional care va sta în faţa unui panou de bord digital sau un volan pe care panoul de bord este deja integrat!

Însuşi volanul se remarcă prin forma sa turtită în partea inferioară şi superioară. Acesta va fi acoperit cu Alcantara şi inserţii din fibră de carbon, alături de o plăcuţă care indică numărul de ordine al maşinii.

De asemenea, pe volan se vor regăsi butoane pentru semnalizarea direcţiei de deplasare, dar şi o bandă orizontală cu LED-uri care va indica turaţiile motorului şi momentul necesar pentru schimbarea treptelor cu ajutorul padelelor speciale.

Iti place articolul?