in ,

(foto) Interiorul noului Gelandewagen a fost deconspirat! Vezi printre primii cum arată

Interiorul noului Gelandewagen a fost deconspirat! Printre primii care l-au văzut au fost jurnaliştii de la portalul AutoWeek, cei care au şi făcut publice primele imagini cu toată planşa de bord a noii generaţii Mercedes-Benz G-Class.

De menţionat că planşa de bord este o machetă prezentată în cadrul unui eveniment organizat special pentru presă, însă o arată pe cea care va fi în realitate în proporţie de 95%.

Astfel, putem observa că interiorul SUV-ului iconic german se va schimba radical, în particular în ce priveşte arhitectura plaşei de bord, a panoului de bord şi a consolei centrale. Acum ni se confirmă încă o dată faptul că noul G-Class va avea un sistem multimedia cu ecran de 12.3 inci şi un panou de bord care opţional ar putea fi complet digital (deocamdată vedem unul analogic).

De asemenea, noul Gelandewagen va primi un volan nou, turtit în partea inferioară şi cu butoane tactile. Deflectoarele sistemului de climatizare vor fi făcute în stilul celor văzute pe ultimele modele E şi S-Class.

Vezi şi: (video) Confirmat! Noul Mercedes-Benz G-Class va avea un panou de bord digital

Amintim că premiera publică a modelului va avea loc în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit, însă cea virtuală ar putea avea loc mai devreme. Staţi aproape pentru mai multe informaţii.

Vezi detalii: Noua generaţie Mercedes-Benz G-Class. Am aflat când şi unde va fi prezentată

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Iti place articolul?