in ,

(foto/update) Interiorul noului Mercedes-Benz GLE a fost deconspirat

(update 16.08.2018) Noi fotografii cu interiorul noului Mercedes-Benz GLE au fost realizate de jurnalişti din China, cărora li s-a permis să exploreze îndeaproape o maşină de teste. SUV-ul este într-un nivel de echipare AMG Line şi doar puţin camuflaj a mai rămas pe el.

În stil AMG, exemplarul are un kit exterior aerodinamic cu prize de aer largi, bosaje proeminente şi nişte jante largi.

În habitaclu va trona un ecran masiv, prize de aer centrale cu design nou, un volan cunoscut şi altele. Apropo, scaunele din spate vor putea fi reglate electric, cu ajutorul unor comenzi de pe uşi!


(08.08.2018) Noul Mercedes-Benz GLE W167 este în curs de a fi lansat curând. După ce ieri am aflat despre o funcţie interesantă şi utilă pe care o va avea suspensia SUV-ului, acum câteva ore portalul german mercedes-fans.de a făcut publice câteva imagini cu habitaclul maşinii complet dezgolit.

new GLE interior 0

Ca și noua clasă A, noul GLE a primit două ecrane color de 12.3 inci fiecare pe planşa de bord (dotare standard?), iar în faţa lor se află un volan multifuncţional găsit şi pe S-Class.

Monitoarele vor avea alături, atât de partea stângă, cât şi de partea dreaptă, două elemente decorative care imită nişte deflectoare pentru aerisire. Cert este că funcţional va fi doar cel din partea stângă, în timp ce acel din dreapta a fost utilizat pentru o simetrie stilistică (posibil pe maşina de serie se va schimba).

Cu toate acestea, pasagerii din faţă vor obține aer proaspăt și cald încă din patru guri de aer montate în consola centrală.

Noul GLE nu va avea doar sistemul de control și infotainment MBUX, aşa cum este cel de pe noua clasă A, ci şi un touchpad pe tunelul central. Acesta nu va mai avea un joystick rotativ şi va fi înconjurat de nişte mânere tapiţate cu piele.

new GLE interior 3

Colegii din Germania mai afirmă că în premieră, nu numai scaunele din față vor putea fi dotate cu climatizare şi ajustate electric. Pasagerii din spate de asemenea se vor putea bucura de aceste bunătăţi. De altfel, maşina se va putea comanda cu şapte locuri pentru pasageri.

Prezentarea oficială a noului Mercedes-Benz GLE va avea loc mai târziu în acest an.

new GLE interior 4
Interiorul actualului GLE

Anterior Mercedes-Benz a arătat oficial primele imagini cu interiorul noului GLE doar pe nişte schiţe.

Vezi mai multe detalii despre cum va fi interiorul SUV-ului aici: (foto) Mercedes-Benz arată pe câteva schiţe interiorul noului GLE. Iată cum ar putea fi şi la exterior

buton subscribe