(foto) Jeep a dezvăluit parţial noua generaţie a SUV-ului legendar Wrangler

Distribuie:
 • 6
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Compania americană Jeep a dezvăluit primele imagini oficiale în care putem vedea cum arată noua generaţie a modelului Wrangler. Deocamdată aceasta nu poate fi numită o premieră, pentru că producătorul nu a oferit niciun detaliu.

Însă, în cadrul show-ului de tuning SEMA din Las Vegas, atelierul de tuning Mopar, parte a concernului FCA, a prezentat o listă din peste 200 de accesorii şi piese deja pregătite pentru noul Wrangler.

All-new 2018 Jeep® Wrangler Sahara

Legendarul Wrangler şi-a păstrat identitatea în ceea ce priveşte designul exterior, însă careva deosebiri faţă de modelul precedent totuşi sunt remarcate. Se poate observa că semnalizatoarele de direcţie nu se mai află sub blocurile optice ci pe aripi, parbrizul este mai înclinat, iar colţurile geamurilor laterale au fost rotunjite.

Jeep a mai arătat şi versiunea „extremă” numită Rubicon.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

All-new 2018 Jeep® Wrangler Rubicon

Din informaţiile care au apărut anterior pe internet şi se cred veridice, aflăm că noul Wrangler va avea nişte uşi mai uşoare şi o capotă din aluminiu. Ca şi anterior, proprietarii noului Wrangler Rubicon vor avea posibilitatea să demonteze rapid portierele la nevoie sau să împingă parbrizul pe capotă.

În schimb, nu vor mai exista portierele mici cu geamuri din plastic detaşabile: toate portierele vor fi dotate cu mecanisme de acţionare electrică a geamurilor.

Noul Wrangler va avea şi patru variante de acoperiş, iar în cel mai scump nivel de echipare va exista o trapă mare acţionată electric.

Vezi şi: Imagini spion: Faimosul Jeep Wrangler va fi transformat într-un pick-up

All-new 2018 Jeep® Wrangler Rubicon

Jeep Wrangler îşi va păstra cel mai probabil rama cu lonjeron, suspensia cu punţi netăiate, tracţiunea Part-Time cu o racordare „dură” a punţii din faţă, etc. Cea mai scumpă versiune, Sahara, va fi dotată cu un regim de conectare automată a sistemului de tracţiune integrală.

Sub capotă va apărea un nou propulsor turbo de 2.0 litri din familia Tigershark, care va exista alături de unitatea natural aspirată Pentastar V6 de 3.6 litri. Ambele motoare, opţional, pot fi dotate cu un propulsor-generator suplimentar.

Vezi şi: (foto) În stilul ruginii. Iată cum au modificat băieţii de la Vilner un Jeep

Se mai aşteaptă ca unitatea diesel de 2.8 litri să fie înlocuită cu una de 3.0 litri, iar cutia de viteze automată cu şase trepte să fie înlocuită cu alte două cu opt trepte (de producţie proprie şi ZF). Pe cele mai ieftine versiuni ale lui Wrangler va fi disponibilă o cutie mecanică cu şase trepte.

Aşteptăm mai multe detalii oficiale din partea Jeep despre noul Wrangler, lucru care se va întâmpla la 29 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

https://www.youtube.com/watch?v=cnGhItlxBzg

Câteva dintre accesoriile MOPAR pentru noul Wrangler:


Distribuie:
 • 6
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...