in ,

(foto) Jeep a dezvăluit primele imagini cu interiorul noului Wrangler

Compania Jeep a dezvăluit şi primele imagini cu interiorul noii generaţii a SUV-ului iconic Wrangler. Totuşi, nici de această dată producătorul american nu a făcut publice informaţii detaliate despre ce include habitaclul sau careva caracteristici tehnice.

https://www.youtube.com/watch?v=Ncs8a4GDNsk

Reieşind din imaginile disponibile, se poate afirma că interiorul noului Wrangler va fi schimbat complet şi nu va păstra practic nimic cunoscut de pe vechea generaţie, produsă deja de un deceniu.

Pe consola centrală va apărea un ecran destul de generos în dimensiuni al sistemului multimedia, iar panoul de bord va include şi el un ecran care va despărţi ceasurile analogice. Unele dintre elementele care vor fi făcute după stil vechi vor fi butoanele de acţionare a geamurilor electrice: acestea vor rămâne în continuare poziţionate pe consola centrală.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Jeep Wrangler 2018 interior 1

Potrivit informaţiilor preliminare, noul Jeep Wrangler va păstra construcţia pe baza unei rame, iar caroseria va fi acoperită cu panouri din aluminiu. Maşina de teren va mai primi un nou sistem de tracţiune integrală şi o cutie de viteze automată cu opt trepte, marca ZF, pe lângă una manuală cu şase trepte.

Jeep Wrangler 2018 interior 3

Gama de motoare ar putea fi compusă dintr-o unitate turbo pe benzină, cu patru cilindri şi un volum de 2.0 litri, dar şi una cu şase cilindri şi un volum de 3.6 litri. Nu este exclusă apariţia unui turbodiesel şi a unei unităţi de propulsie hibride.

Mai multe detalii le vom afla deja la 29 noiembrie 2017 în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, acolo unde va avea loc premiera noului Wrangler.

Vezi primele imagini cu exteriorul modelului: (foto) Jeep a dezvăluit parţial noua generaţie a SUV-ului legendar Wrangler

Jeep Wrangler 2018 interior 0

Jeep Wrangler 2018 interior 2