in ,

(foto) KIA Sportage facelift a ajuns în Moldova. Maşina în versiune de bază este diferită

Coreenii de la KIA au dezvăluit modelul actualizat Sportage în luna mai a acestui an, dar au arătat doar trei fotografii ale mașinii în versiunea superioară GT-Line cu accente sportive în aspectul exterior și interior.

Dar cum va arăta maşina în nivele de echipare de bază? Abia acum am reuşit să aflăm acest lucru, asta deoarece maşina a ajuns deja în ţara noastră!

KIA Sportage facelift Moldova 0

KIA Sportage facelift s-a ales în primul rând cu bare de protecţie modificate. Pe cea frontală au apărut nişte inserţii argintii mai mari în jurul proiectoarelor anti ceaţă, dar şi o fâşie decorativă pe toată lăţimea, care vizual întretaie secţiunile laterale. Grila radiatorului are acum o textură cu forme noi, însă conturul a rămas acelaşi.

Secţiunile indicatoarelor luminoase din partea posterioară sunt poziţionate la nivele diferite, în timp ce desenul din stopuri este schimbat. Paleta de culori pentru caroserie a fost completată cu noi opţiuni, iar gama de jante cu dimensiuni cuprinse între 16 şi 19 inci include acum noi modele din aliaj.

Modificările în habitaclu au adus un ecran multimedia de 7 sau 8 inci în dependenţă de nivelul de echipare (ultimul creează impresia că nu are rame). Diferit este volanul, iar variantele de tapiţerie au fost completate cu opţiuni noi.

Din punct de vedere estetic, KIA Sportage facelift în nivele de echipare de bază rămâne identic cu modelul care a fost vândut în ultimii trei ani.

Însă, diferit devine dacă este comandat în nivele de echipare Premium (maşina neagră) şi GT-Line (maşina roşie). Astfel de crossovere au faruri, stopuri, lămpi anti ceaţă, jante, grilă a radiatorului, inserţii decorative la exterior şi interior cu totul diferite.

Iată lista de preţuri, în combinaţie cu motorizări şi nivele de echipare. Mai târziu urmează să apară şi unitatea mild-hybrid cu motor turbo diesel la bază.

preturi sportage 2018

Vezi şi: (video) Test Drive: Noua KIA Sportage – Premieră

buton subscribe