in ,

(foto) Kitul exterior, care ar sta excelent pe proaspătul Porsche Taycan ajuns în Moldova, îl are Prior Design

Atelierul german de tuning Prior Design este de mai mult timp angajat în rafinarea mașinilor brandurilor germane şi nu numai. Acum câţiva ani compania nu a ezitat să lucreze asupra modelului american Tesla Model S, însă mai nou, de când există o alternativă autohtonă, angajaţii săi s-au apucat de lucru.

Şi iată că proiectul este gata. Cei de la Prior Design introduc un bodykit complet nou pentru primul electromobil Porsche, unul care s-ar potrivi de minune pe primul exemplar Taycan, ajuns chiar acum câteva ore în Moldova, care la fel este vopsit într-o culoare roşie.

Prior Design Porsche Taycan widebody 5

Într-un comunicat de presă al atelierului, noul Taycan este numit un “automobil ideal pentru tuning”. Noul kit exterior aerodinamic vine să schimbe barele de protecţie, să ataşeze nişte arcuri de roţi masive cu prize de aer suplimentare pentru a răci mecanismele de frânare şi pentru a mări stabilitatea maşinii, să schimbe capota cu una modificată cu prize de aer, să adauge un ataşament inferior pe difuzorul stoc şi noi praguri exterioare laterale.

Cu toate acestea incluse, maşina electrică poate creşte pe lăţime cu 60 mm pe puntea din faţă şi cu 100 mm pe cea din spate!

Mai mult, a fost pregătită şi o aripă posterioară în stilul maşinilor Porsche GT, instalată pe capacul portbagajului. Dacă se optează pentru aceasta atunci eleronul retractabil stoc va fi blocat pentru deschidere.

Atât această aripă, cât şi toate cele menţionate anterior, pot fi realizate la comandă din fibră de carbon de înaltă calitate. Standard ar fi din plastic PUR de înaltă calitate, de genul căruia foloseşte BRABUS, de exemplu.

Încă o opţiune ar fi un nou set de jante forjate PD3 de 22 inci, confecţionate in-house de atelier, alături de nişte anvelope corespunzătoare. La solicitare se pot monta şi câteva autocolante pe portierele faţă.

Preţul produselor pregătite se comunică la solicitare.

Vezi şi: