in

(foto) La puţin peste o lună de la momentul lansării noul BMW Seria 5 primeşte deja accesorii M Performance

Compania germană BMW a prezentat oficial linia de accesorii sport M Performance pentru sedanul de generaţie nouă Seria 5.

Pachetele opţionale nu transformă doar vizual automobilul în unul mai agresiv, ci şi aduc un surplus de putere motoarelor.

Opţiunile M Performance vor putea fi aplicate pe toate versiunile BMW Seria 5, inclusiv şi pe BMW M550i xDrive, dar fără să fie specificate deocamdată modelele BMW 520d/BMW 520d xDrive.

Vezi toate detaliile: (foto/video) Premieră mondială: Noua generaţie BMW Seria 5

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_0

Astfel, informaţiile oficiale arată că sedanul BMW 540i cu pachetul de accesorii M Performance se poate lăuda cu 360 CP şi 500 Nm de cuplu. Motorul a devenit mai puternic cu 34 de cai şi 50 Nm.

Mai mult, sedanul primeşte elemente adăugătoare cromate şi din fibră de carbon.

Vezi şi: Cât va costa noul BMW Seria 5 în Moldova? Avem preţurile pentru şase versiuni ale sedanului

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_5

Din pachetul M Performance este disponibil pentru BMW 540i, BMW 540i xDrive, BMW 530i şi BMW 530i xDrive un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, confecţionat din oţel inoxidabil şi la alegere pot avea terminaţii rotunde sau trapezoidale.

De asemenea, odată ce setul M Performance este aplicat pe maşinile cu motoare diesel BMW 530d şi BMW 530d xDrive, puterea lor creşte cu 27 CP şi 30 Nm datorită pachetului M Performance Power Kit.

Ne fiind luată în considerare versiunea sedanului BMW Seria 5, toate mai primesc: jante unice de 20 de inci şi mecanisme de frânare sport cu etriere din aluminiu de culoare roşie.

Vezi şi: (foto) Iată cum ar putea arăta noua generaţie BMW Seria 5 Touring şi varianta M5

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_7

Totodată, pachetul M Performance include pachetul sport BMW M şi cel aerodinamic BMW M. Datorită acestora pe maşină apar noi bare de protecţie, corpuri ale oglinzilor retrovizoare cu design nou  un splitter, difuzor şi un mic eleron. Toate acestea sunt făcute din fibră de carbon.

În habitaclu apare un volan sport nou, mai multă tapiţerie cu Alcantara şi noi padele în spatele volanului pentru schimbul treptelor.

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_1

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_2

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_3

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_4

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_6

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_8

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_9

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_10

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_11

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_12

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_13

bmw-seria-5-accesorii-m-performance_14

Iti place articolul?