in , ,

(foto) Land Rover arată primele imagini cu noua generaţie Discovery

Concernul britanic Jaguar Land Rover a anunţat oficial premiera mondială a noii generaţii Land Rover Discovery şi cu această ocazie a prezentat primele imagini cu maşina.

Tot-terenul va debuta la 28 septembrie 2016, cu două zile înainte de a se deschide Salonului Auto Internaţional de la Paris.

Land Rover Discovery 2017_1

Serviciul de presă al britanicilor de la Jaguar Land Rover nu au dezvăluit toate secretele. Reprezentanţii brandului au declarat doar că SUV-ul cu şapte locuri de generaţie nouă va fi universal, practic şi tehnologizat la maxim.

“Noul Discovery întruchipează toate caracteristicile Land Rover, combinând caracterul britanic cu un sentiment irezistibil pentru aventuri”.

Land Rover Discovery 2017 este versiunea de serie a conceptului Discovery Vision concept, care ne-a fost arătat încă în anul 2014 la Salonul Auto de la New-York.

Anterior surse anunţau că noua maşină va ocupa o treaptă mai superioară modelului Discovery Sport, iar la bază stă o platformă din aluminiu dezvoltată de Range Rover. Astfel, noul Discovery este mai uşor decât generaţia precedentă.

Vezi şi: (foto) Imagini spion: Iată cum va arăta interiorul noii generaţii Land Rover Discovery

Land Rover Discovery 2017_2

Putem constata că cea de-a cincea generaţie Land Rover Discovery va primi o gamă largă de propulsoare pe benzină şi diesel din familia Ingenium.

Nu se exclude şi apariţia unor noi versiuni a maşinii la care vor munci specialiştii de la Special Vehicle Operations. Maşina este dotată cu cele mai noi tehnologii pentru siguranţă şi asistenţă pentru şofer. O parte dintre acestea ne sunt deja cunoscute de pe modelul Discovery Sport.

Înainte de debutul în faţa publicului larg a noul Discovery, designerul-şef al mărcii Gerry McGovern a spus:

“Noul Discovery impune noi standarde pentru SUV-urile full-size. Designerii şi inginerii Land Rover au schimbat radical “formula” Discovery pentru a crea un automobil care va fi solicitat, deosebindu-se cu o performanţă şi caracteristici excelente. Drept rezultat a devenit una dintre cele mai bune maşini de teren pentru familii din lume”.