in

(foto) Land Rover introduce un cort unic, creat special pentru a fi instalat pe acoperişul noului Defender

Land Rover a făcut echipă cu specialistul Autohome pentru a dezvolta un cort de acoperiș personalizat pentru noul Land Rover Defender 110. Designul robust, ușor de operat, va permite posesorilor SUV-ului să se bucure de scurte excursii cu un camping peste noapte sau de expediții lungi pe uscat în confort complet.

La fel de rezistent și capabil ca vehiculul pentru care a fost creat, cortul are un design intuitiv și este făcut din materiale de calitate premium, care şi-au dovedit practicabilitatea în cele mai dure climate.

O carcasă ușoară din fibră de sticlă protejează cortul atunci când nu este utilizat și permite ca acesta să fie ridicat singur în câteva secunde. Pur și simplu se înlătură fixatorul din spate, se ridică capacul pe baza unor pistoane cu gaz şi se deschid complet laturile din ţesătură în nuanţă carbon grey.

Proiectat pentru cei cu inimi aventuroase și minți curioase, cortul este proiectat pentru doi adulţi, care vor putea petrece o noapte stând pe o saltea din bumbac de dimensiuni mari și două perne. Mai are la interior o lumină LED interioară și o plasă de depozitare.

Cortul poate fi accesat cu ușurință din fiecare parte a vehiculului și vine cu o scară extensibilă de acces din aluminiu, care poate fi depozitată în sacul de depozitare din interiorul cortului atunci când nu este utilizată. În mișcare, cortul este strâns plat pentru stabilitate maximă și eficiență aerodinamică. Când este ridicat, măsoară 2.3 metri în lungime, 1.3 metri în lățime și 1.5 metri în înălțime.

Cortul de acoperiș poate fi achiziționat de la comercianții cu amănuntul Land Rover sau de pe site-ul Autohome, la prețul de 3.081,96 euro fără TVA.

Cortul de acoperiș este un plus față de cele 170 de accesorii individuale deja disponibile pentru Defender – cea mai mare gamă de produsă creată vreodată pentru un Land Rover – și funcționează împreună cu oficialul Land Rover Expedition Roof Rack și Roof Rails, care vin ca dotări standard cu Adventure Pack.

Adventure Pack este unul dintre cele patru pachete de accesorii disponibile pentru noul Defender – alături de pachetele Explorer, Country și Urban – fiecare conceput pentru a oferi vehiculului un caracter distinct. Mai mult de jumătate din toate modelele Defender 110 configurate online au fost echipate cu unul dintre ele.

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?