in ,

(video) Noul Range Rover Evoque se prezintă în Londra. Urmăreşte premiera LIVE direct de acasă

(update 22.11.2018) Premiera noului Range Rover Evoque are loc în această seară în oraşul Londra. Evenimentul începe la ora 21:45, ora Moldovei.

Iată şi primele imagini oficiale cu maşina, care au apărut pe internet cu doar câteva ore înainte de premieră. Din câte putem vedea, noul Evoque va fi făcut în stilul modelului Velar. Forma farurilor şi stopurilor LED va fi practic identică, cu mici diferenţe doar în detalii. Barele de protecţie vor fi diferite faţă de cele de pe Velar, însă vor păstra un stil asemănător. De asemenea, comparativ cu un Velar, noul Evoque va avea o priză de aer subţire sub grila radiatorului.

În habitaclu, arhitectura planşei de bord va fi identică cu cea din ultimele modele Range Rover. Vom găsi un volan nou cu comenzi tactile, un panou de bord digital, un ecran tactil al sistemului multimedia, capabil să se încline sub diverse unghiuri, dar şi un panou de control al climatizării şi a altor funcţii ale maşinii sub forma unui alt ecran tactil. În loc de un buton rotativ va exista un levier tradiţional al cutiei de viteze.

Noul Evoque va mai putea fi comandat cu un acoperiş panoramic, dar şi cu o oglindă retrovizoare care va fi capabilă să redea imagini video de pe o cameră din spate.

Vezi şi: (video) Test Drive: Am încercat noul Range Rover Velar în Norvegia


(14.11.2018) Land Rover pregătește debutul noului Range Rover Evoque. Premieră mondială peste o săptămână

Existau informaţii că noul Range Rover Evoque ar fi trebuit să-şi facă debutul la Salonul Auto de la Paris din octombrie, însă nu a fost să fie. Land Rover a decis să-l prezinte în cadrul unui eveniment special, care se va desfăşura în oraşul Londra, exact peste o săptămână.

Pentru a marca o numărătoare inversă până la momentul premierei, Land Rover a lansat o campanie de promovare cu o flotă de sculpturi din sârmă, făcute în dimensiunile exacte ale maşinii de serie, care au fost “parcate” în diverse locaţii din metropola britanică.

Land Rover a fost un pionier în segmentul SUV-urilor compacte cu modelul original Range Rover Evoque lansat în 2010, iar următoarea generație a maşinii promite să aibă un impact similar, introducând noi standarde de design, capacitate și durabilitate.

Instalațiile colorate au fost produse de aceeași echipă Land Rover Design, responsabilă de modelarea noului model Evoque și acestea încorporează filozofia designului reductiv care este redată în proporții elegante. Îmbinând liniile simple cu modernismul, formele de sârmă făcute la scară 1:1 arată o linie distinctivă a acoperișului și altele laterale care pleacă în sus spre spate, definind astfel noua siluetă a lui Evoque, asemănătoare unui coupe.

Trei dintre sculpturile atrăgătoare au fost “parcate” la adrese exclusive din jurul Kensington și Chelsea, realizate în nuanțe distincte: cupru, roșu și albastru.

Cu vânzări globale de peste 750.000 de exemplare și peste 225 de premii internaționale cucerite, numele Range Rover Evoque este o poveste de succes la nivel mondial. Cărţile pentru comenzi vor fi deschise în acelaşi timp cu debutul mondial de la Londra.

AutoBlog.MD va transmite în direct evenimentul de prezentare a noului Range Rover Evoque. Prima apariţie publică a SUV-ului compact ar putea avea loc peste ocean, la Salonul Auto de la Los Angeles.

Vezi primele informaţii tehnice: (video) Micul Velar. Noul Range Rover Evoque a fost filmat în caroserie de serie

Iti place articolul?