in , ,

(foto) Le-ai văzut şi la tine? Iată cum au fost găsite sute de maşini după ploaia neaşteptată de aseară

Un fenomen meteorologic rar şi ciudat a avut loc în ultimele ore pe teritoriul Republicii Moldova. Trecerea unor mase de aer cald încărcate cu praf din deşertul Sahara peste câteva ţări din Europa de sud-est, nu s-a făcut resimţită prin nişte valuri de vânt ci printr-o ploaie neaşteptată.

praf ploaie Sahara masina 0

Vezi şi: (foto) Cum să întreţii corect vopseaua maşinii. 7 sfaturi de care trebuie să ţii cont

Orice proprietar de automobil care şi-a lăsat automobilul peste noapte într-o zonă deschisă fără acoperiş, şi l-a găsit ziua murdar, asta pentru că din cer au căzut picături de apă cu particule de nisip! Se pare că norul de praf s-a combinat cu unul de ploaie şi drept rezultat le-a făcut de muncă angajaţilor spălătoriilor auto.

Posesorilor de autovehicule afectate li se recomandă curăţarea cu atenţie, în cazul în care nu se optează pentru o spălătorie, asta pentru că ştergerea suprafeţelor cu o cârpă sau burete poate duce la crearea unor micro zgârieturi.

Vezi şi: (foto/video) Incendiul din această noapte din Chişinău creează probleme automobiliștilor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

buton subscribe