in

(foto) Lexus prezintă peste câteva zile două noutăţi: LS 500 F Sport şi NX facelift

Compania Lexus anunţă că va prezenta în această lună două maşini noi în două colţuri ale lumii.

Prima premieră va fi cea a versiunii F Sport a noului sedan Lexus LS 500 la Salonul Auto de la New York (14-23 aprilie). În schimb, în perioada 21-28 aprilie se va desfăşura Salonul Auto de la Shanghai, acolo unde va debuta crossoverul NX facelift.

Niciun detaliu suplimentar despre noul sedan sport nu au fost oferite în afară de o imagine teaser. Actualmente gama de motoare disponibile pentru noul LS este compusă dintr-un V6 de 3.5 litri şi o unitate hibridă care are la bază acelaşi V6.

Cel mai probabil, ca şi alte modele F Sport din gamă, noua versiune LS 500 va primi mai multe detalii la exterior şi interior care vor accentua un caracter sportiv. Din singura fotografie prezentată observăm o nouă bară de protecţie posterioară.

Amintim că premiera noii generaţii Lexus LS a avut loc la începutul acestui an la Detroit. Modelul are la bază o platformă extinsă GA-L, un motor nou V6 bi-turbo cu 415 cai putere şi o transmisie automată cu 10 trepte.

Vezi mai multe: (foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Noua generaţie Lexus LS

Peste câteva săptămâni de la primul eveniment, la Salonul Auto de la Geneva unde a fost prezentă şi echipa noastră, Lexus a prezentat varianta hibridă LS 500h.

Vezi mai multe: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Lexus

Cât priveşte a doua maşină pe care firma japoneză o va arăta lumii în curând, crossoverul NX facelift, se ştie doar că aceasta va fi prezentată iniţial publicului asiatic.

Spre deosebire de modelul care se mai vinde în prezent, versiunea actualizată se va deosebi prin noi blocuri optice frontale, un desen modificat al grilei radiatorului şi o bară de protecţie frontală modificată.

Mai multe detalii vor fi oferite pe parcurs. Staţi aproape!

Iti place articolul?