in , ,

(foto) Los Angeles 2016: Premieră – Volskwagen Passat GT Concept

Subdiviziunea americană a companiei Volkswagen a creat un concept care anunţă o versiune ulterioară performantă a sedanului Passat care se vinde peste ocean. Prototipul a fost numit Passat GT şi a fost demonstrat în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

volskwagen-passat-gt-concept_4

Automobilul are sub capotă un motor pe benzină VR6 cu un volum de 3.6 litri, care produce tocmai 283 cai putere. Propulsorul este cuplat la o transmisie robotizată DSG cu şase trepte şi două ambreiaje.

Caracteristicile dinamice nu au fost dezvăluite deocamdată.

De versiunea de serie noul model se deosebeşte printr-un design exterior modificat. Sedanul s-a ales cu zeci de elemente unice printre care o nouă grilă a radiatorului, inserţii decorative de culoare roşie, acoperiş de culoare neagră, eleron pe uşa portbagajului, noi terminaţii ale eşapamentului, blocuri optice posterioare fumurii, jante de 19 inci, etriere ale frânelor de culoare roşie, etc.

volskwagen-passat-gt-concept_2

În habitaclului lui Volkswagen Passat GT au apărut inserţii decorative din carbon şi scaune sport cu o tapiţerie combinată, alături de cusături care fac un contrast.

Reprezentanţii brandului german au menţionat că prototipul demonstrează o potenţială nouă versiune pentru modelul Passat. Când va apărea modelul de serie şi dacă va fi prelucrată astfel şi maşina care se vinde în Europa, nu s-a menţionat.

volskwagen-passat-gt-concept_0

volskwagen-passat-gt-concept_1

volskwagen-passat-gt-concept_3

volskwagen-passat-gt-concept_5

volskwagen-passat-gt-concept_6

volskwagen-passat-gt-concept_7

volskwagen-passat-gt-concept_8

volskwagen-passat-gt-concept_9

Iti place articolul?