in ,

(foto) Lumma Design a “scos din cuptor” un nou bodykit pentru Range Rover Sport şi SVR

Atelierul german de tuning Lumma Design a pregătit un nou kit exterior aerodinamic pentru Range Rover Sport facelift, pentru posesorii care o doresc o schimbare a stilului maşinii. Acesta este valabil pentru a fi aplicat pe orice versiune a SUV-ului, inclusiv cea de top SVR.

Range Rover Sport SVR Lumma Design CLR RS 2018 0

Vezi şi: (video) Test Drive: Noul Range Rover Sport Facelift

Cea mai remarcabilă caracteristică nouă a kitului de caroserie este bara de protecţie frontală cu secțiunea intermediară integrată a spoilerului față și luminile de zi cu câte două fâşii de fiecare parte. Pentru o mai mare personalizare a barei de protecţie, atelierul este gata să ofere diferite componente și aplicații din fibră de carbon.

Printre altele, a fost pregătită o capotă de sport cu o priză mare de aer. Aceasta este disponibilă finisată atât într-o culoare contrastantă, din fibră de carbon vopsită sau din fibră de carbon vizibilă.

Range Rover Sport SVR Lumma Design CLR RS 2018 2

Mai este disponibilă pentru a fi comandată o nouă grilă a radiatorului, extensii pe aripi, noi praguri şi bară de protecţie spate cu difuzor.

La toate acestea se adaugă nişte jante unice de 24 de inci, Lumma Design fiind printre puținele ateliere care pot oferi jante de asemenea dimensiuni, alături de unele de model CLR 23 GT de 23 inci şi CLR LN1 de 22 de inci în două opţiuni de culori.

Vezi şi: (foto) Atelierul Lumma Design prezintă primul program de tuning pentru Range Rover Velar

Range Rover Sport SVR Lumma Design CLR RS 2018 15

Pentru habitaclu se oferă un set de inserţii din aluminiu pentru pedale, suport Lumma pentru piciorul stâng, covoraşe tapiţate parţial cu piele, inclusiv unul pentru compartimentul portbagajului.

Deocamdată nu a fost pregătit şi un program de chip tuning cel puţin, însă doar pentru Range Rover Sport este disponibil un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament din oţel inoxidabil.

Fiecare bodykit Lumma CLR RS 2018 primește un număr de serie și un certificat de autenticitate. Toate părțile, cu excepția capotei, sunt livrate cu o calitate dovedită, precum și cu instrucțiuni de montaj. Lucrările pot fi făcute direct şi în atelierul german în orice moment.

Vezi şi: (video) Două stopuri frumoase pentru maşini Range Rover Sport, produse din 2005 şi până în prezent

buton subscribe

GALERIE FOTO: