in ,

(foto) Mai fin şi mai exclusivist. Noi dotări şi opţiuni de personalizare pentru Mercedes-Maybach S-Class

Nu mai este un secret că un automobil Mercedes-Maybach reprezintă un ultimatum în exclusivitate și individualitate. De aceea, modelul de top din gama constructorului german a devenit acum mult mai rafinat.

Limuzina de lux a beneficiat de o nouă grilă a radiatorului, o caroserie vopsită opţional în două tonuri și noi combinații de culori exclusive pentru habitaclu, care asigură un aspect și mai măreț.

Vezi şi: (video) Test Drive: Mercedes-Maybach S560 4MATIC facelift – limuzina de peste 210.000 euro

Mercedes Maybach S Class Geneva 2018 0

Grila radiatorului a fost reinterpretată, cu nişte lame fine, verticale, care accentuează mai mult caracterul impunător al automobilului. Drept sursă de inspiraţie a servit un costum pentru bărbaţi de culoare neagră, cu accente verticale de culoare albă. Noul tip de grilă a putut fi văzut pentru prima dată în 2016, pe conceptul Vision Mercedes Maybach 6.

Vopseaua exterioară cu două tonuri este, de asemenea, o temă clasică pentru automobilele Mercedes-Maybach. În viitor vor fi disponibile nouă combinații de culori diferite la cerere.

Un strat dublu este ca o nouă opțiune nouă pentru toate culorile închise. Primul aplicat creează un finisaj strălucitor cu un efect de lac de pian și o impresie specială de profunzime. Al doilea strat transparent al caroseriei, inclusiv șlefuirea intermediară, este aplicat manual de către profesionişti de la Maybach Manufaktur.

Mercedes Maybach S Class Geneva 2018 1

Aspectul exterior al modelului de top este completat de noi jante 20 de inci, cu mai multe spițe. Există, de asemenea, alte trei modele de jante exclusive, care de asemenea măsoară 20 de inci, inclusiv cele cu design familiar şi cu 20 de găuri, montate pe Mercedes-Maybach S Cabriolet.

Vezi şi: (foto) Achiziţie de lux pentru Ion Ţiriac. A cumpărat două din cele 300 Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet

Mercedes Maybach S Class Geneva 2018 2

Cu o lungime de 5.462 mm și un ampatament de 3.365 mm, modelul Mercedes-Maybach este mai mare cu 20 de cm în ambele dimensiuni, comparativ cu un Mercedes-Benz S-Class cu bază lungă (Long).

Pasagerii din spate beneficiază cel mai mult de spaţiul mărit, precum și de scaune Executive care vin standard, dar şi de alte detalii exclusive cum ar fi amplificarea vocală inovatoare.

Vezi şi: Extinctor de 140 de euro sau covoraşe de 310 euro! Iată cât pot costa dotările opţionale de pe un Mercedes-Maybach

Mercedes Maybach S Class Geneva 2018 5

Două noi combinații de culori exclusive sunt oferite în interior: armagnac brown/black şi savanna beige/black. Pielea neagră Maybach Exclusive nappa poate fi comandată cu o varietate de culori contrastante care imită cuprul, aurul sau platina. De asemenea, noi în gamă sunt inserțiile designo Magnolia.

O astfel de limuzină elegantă va putea fi comandată în trei variante de propulsie: S 560 cu V8 de 4.0 litri (469 CP/700 Nm, 0-100 de km/h – 4.9 secunde), S 560 4MATIC (aceleaşi caracteristici) şi S 650 cu V12 de 6.0 litri (630 CP/1.000 Nm, 0-100 de km/h – 4.7 secunde).

Din februarie 2015, atunci când a fost lansată această linie Maybach pentru S-Class Sedan, şi până în prezent s-au vândut peste 25.000 de maşini. Doar în 2017, cel puţin una din 10 maşini vândute a fost un Mercedes-Maybach, iar cele mai importante pieţe de desfacere rămân a fi China, Rusia şi SUA.

Automobilul împrospătat va fi prezentat publicului în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Vânzările vor demara din luna aprilie a acestui an.

Vezi şi: Cât costă un Mercedes-Benz S-Class facelift în Moldova? Clienţii pot alege una din cele 26 de versiuni