in ,

(foto) Manhart Performance a lăsat BMW-urile la o parte şi s-a ocupat de un MINI Cooper JCW

Renumitul atelier Manhart Performance şi-a prezentat oficial noua sa lucrare. A transformat un MINI Cooper JCW (John Cooper Works) într-un hot-hatch cu 300 de cai putere. Automobilul a primit foarte multe dotări şi a fost redenumit în Manhart MINI F300.

MINI COOPER JCW Manhart_6

Compacta se poate bucura acum de o caroserie vopsită în culoarea British Racing Green cu accente galbene, jante unice de 19 inci şi logouri F300. Trebuie să recunoaştem, modelul din imagini arată mai agresiv decât modelul standard.

Habitaclul nu a fost lăsat fără atenţie. Acolo predomină pielea de cea mai bună calitate şi Alcantara, materiale contrastate de cusături de culoare aurie. Covoraşele de la picioare sunt din velur şi au inscripţia Manhart.

MINI COOPER JCW Manhart_7

Sub capotă stă un motor modernizat de 2.0 litri, puterea căruia a crescut de la 231 la 300 de cai putere. Cifra a crescut după ce a fost instalat un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament, componentă confecţionată din oţel inoxidabil de către firma Remus, dar şi după ce a fost resetată unitatea de control electronic a motorului.

Într-un final, dacă a-ţi observat din imagini, garda la sol a maşinii s-a micşorat. Acest lucru a fost posibil datorită instalării unei suspensii speciale furnizate de firma KW.

Costul modificărilor se discută în mod individual cu fiecare client.

Iti place articolul?