in

(foto) Mansory a făcut un luxos Mercedes-AMG GLS 63 cu 840 de cai putere

Având 585 de cai putere sub capotă şi şapte locuri pentru pasageri, Mercedes-Benz nu a mai lăsat “mult spaţiu” pentru ca un GLS 63 să se lase modificat. Însă specialiştii de la Mansory au găsit ce să-i schimbe şi în mod tradiţional pentru aceştia l-au transformat într-un SUV de vis.

Noul program de tuning propus de atelierul german pentru cea mai puternică versiune a modelului este îndreptată nu doar spre mărirea performanţelor, ci şi pentru o individualizare după gustul fiecărui client.

Spre deosebire de kitul exterior aerodinamic pe care îl primeşte din uzină, cel nou oferit de Mansory include o nouă bară de protecţie frontală cu nişte guri de aerisire mai mari şi lumini de zi incluse, praguri noi, un eleron şi un difuzor.

De asemenea, bosajele aripilor au fost făcute mai proeminente, iar capota cu guri de aerisire suplimentare este nouă.

Vezi şi: (foto) Brabus şi-a făcut propriul Maybach bazat pe un Mercedes-AMG GLS 63

Jantele maşinii măsoară 23 de inci şi acestea împreună cu anvelopele asigură o gardă la sol decentă, însă aceasta poate creşte mai mult datorită unei suspensii pneumatice specială.

În habitaclu pentru un decor de culoare închisă, care îmbină pielea de calitate superioară, Alcantara, fibra de carbon şi aluminiul. Scaunele au devenit mai confortabile şi pe alocuri pielea este perforată pentru a asigura o ventilare cât mai eficientă.

Vezi şi: (foto) Acesta este un Mercedes-AMG GLS 63 construit în Letonia pentru bogătaşi

Cel mai interesant însă se ascunde sub capotă, acolo unde propulsorul V8 de 5.5 litri nu mai produce puţin sub 600 de cai putere. După o serie de manipulări cifrele au crescut până la 840 CP şi 1.150 Nm de cuplu.

Noul timp de accelerare până la 100 de km/h nu a fost dezvăluit (standard 4.6 secunde), însă Mansory spune că este gata să ducă limitata de viteză la 295 de km/h.

Vezi şi: (foto) 840 de CP dintr-un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe? Nimic mai simplu pentru Mansory

Iti place articolul?