in ,

(foto) Martor ocular: Traseul Chişinău-Hânceşti nu se curăţă deloc şi sunt accidente peste accidente

Un cititor AutoBlog.MD îi îndeamnă pe alţi şoferi să fie atenţi în aceste momente în care în zona de nord-centru cad precipitaţii sub formă de lapoviţă. Deoarece traseul Chişinău-Hânceşti este unul dintre cele mai proaspăt reparate şi se obişnuieşte circulaţia cu viteză, datorită situaţiei actuale există pericole iminente.

Martorul ocular a afirmat că acest drum naţional nu se curăţă deloc, asta în timp ce continuă să ningă abundent. Din aceasta cauză circulaţia este dificilă şi au fost înregistrate deja mai multe accidente.

28208045 1674347712625979 927002801 o
FOTO: martor ocular

Situaţia în zonă este confirmată şi de un alt conducător auto:

Potrivit INP, în urma precipitațiilor înregistrate pe teritoriul țării sub formă de ninsoare, trasee naționale sau drumuri locale blocate nu sunt. Totuşi, în ultimele 24 de ore au avut loc 10 accidente rutiere, dintre care şapte tamponări de pietoni înafara trecerilor de pietoni, în urma cărora o persoană şi-a pierdut viaţa.

În acest context, şoferilor li se recomandă să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare condițiilor de drum, să nu se angajeze în depășiri riscante și să mărească distanța în mers între autovehicule.

Vezi şi: (foto) Starea drumurilor din Moldova după ninsoarea şi lapoviţa căzută în ultimele ore

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected].