in ,

(foto) Maşina care costă peste 100.000 de euro şi care a făcut furori pe drumurile din Anenii Noi

O maşină mai deosebită a fost văzută de curând pe drumurile din raionul Anenii Noi. Vorbim despre un SUV sport Mercedes-Benz GLE Coupe, care a primit un kit exterior aerodinamic numit INFERNO de la atelierul de tuning rusesc TopCar.

Modelul surprins este înmatriculat în Federaţia Rusă şi reuşeşte uşor să atragă atenţia oamenilor din jur. Păcat doar că noroiul de pe drumurile moldoveneşti ajunge şi pe astfel de maşini.

Chiar dacă este greu de observat din aceste imagini, dar şi din cauza culorii caroseriei, maşina are instalat un kit exterior aerodinamic cu numeroase elemente făcute din fibră de carbon şi kevlar. Acestea se deosebesc semnificativ de ceea ce oferă Mercedes-AMG din uzină şi fac SUV-ul coupe mult mai agresiv.

Apropo, toată capota este făcută integral din carbon, iar în partea posterioară mai este prezent un spoiler.

Atelierul de tuning TopCar şi-a lăsat amprenta prin logouri care le înlocuiesc pe cele originale ale Mercedes-Benz, dar şi prin inscripţia INFERNO de pe capacul portbagajului. Jantele măsoară cel puţin 20 de inci şi sunt încălțate în anvelope Pirelli.

Vezi şi: (foto) 840 de CP dintr-un Mercedes-AMG GLE 63 Coupe? Nimic mai simplu pentru Mansory

Pe lângă faptul că ştiu să înfrumuseţeze maşinile la exterior, ruşii de la TopCar se pricep şi la partea tehnică, adăugând un surplus de putere. Astfel, în V8-ul instalat pe GLE 63 AMG se vor mai injecta 146 de CP şi 149 Nm, pentru ca rezultatul final să fie de 703 CP şi 849 de Nm.

Şi versiunea GLE 63 S AMG poate deveni mai potentă după ce i se adaugă 129 CP şi 159 Nm, la ai săi 585 CP şi 760 Nm.

Vezi şi: Imaginea zilei: Realitatea crudă din Moldova într-o singură fotografie

Deocamdată nu se cunoaşte dacă proprietarul a optat pentru modificări la capitolul tehnic şi ce model de maşină este exact, însă la sigur este un SUV din linia AMG, fapt trădat de terminaţiile duble ale eşapamentului şi mecanismele de frânare carbono-ceramice.

Astfel, împreună cu serviciile oferite de TopCar, un astfel de GLE Coupe poate ajunge să coste peste 100.000 de euro şi chiar mai mult, dacă s-a intervenit şi la interior.

Vezi şi: (galerie foto) Pe străzile din Chişinău a apărut un SUV Mercedes-AMG „îmbrăcat în piele”

Iti place articolul?