(foto) Mazda aduce la Salonul Auto de la Geneva mai multe maşini, printre care şi Mazda6 Tourer facelift

Distribuie:
 • 8
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

Standul Mazda va fi unul dintre cele mai aglomerate la cea de-a 88-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva. Acesta va include debutul mondial al modelului actualizat Mazda6 Tourer, debutul european al modelului Mazda6 Saloon facelift și două vehicule conceptuale uimitoare – Mazda VISION COUPE și Mazda KAI CONCEPT.

De asemenea, expoziţia auto va fi un prilej pentru prezentarea noului propulsor SKYACTIV-X.

Ultima actualizare a modelului Mazda6 este cea mai cuprinzătoare, oferind o calitate îmbunătățită în aproape fiecare detaliu al modelului.

Dispune de un design exterior mai matur, elegant si rafinat, revizuiri interioare extinse, inclusiv scaune complet noi, motoare din linia SKYACTIV mai performante, o dinamica sporită a condusului, o eficienţă aerodinamica mai mare şi o gamă mai largă de funcţii de siguranţă i-ACTIVSENSE, printre care monitorizare la 360 de grade și sistem inteligent de asistență a vitezei.

Vezi mai multe detalii: (video) Los Angeles 2017: Premieră nord-americană – Mazda6 facelift

Mazda VISION COUPE, recent încoronat „Cel mai frumos concept de mașină al anului”, adoptă forma de bază a unui coupe cu patru uși care „curge spre spate”. Prototipul renunță la mișcarea ritmică pe care precedentele iterații ale designului KODO le-au accentuat în stilul corpului, preferând în schimb o formă simplă care îndepărtează toate elementele neesențiale de principiul „Mai puțin este mai mult”.

Mazda afirmă că a fost investit foarte mult timp în îngrijirea caroseriei pentru a forma un joc de lumini pe suprafeţele sale.

Vezi şi: Mazda VISION COUPE a câștigat premiul pentru cel mai frumos concept al anului 2017

Hatchback-ul compact Mazda KAI CONCEPT stabilește o scenă pentru viitorul mărcii Mazda, prezentând tehnologiile revoluționare ale companiei și cea mai recentă evoluție a designului său KODO. În cadrul arhitecturii SKYACTIV-VEHICLE de generație următoare, care maximizează abilitățile inerente ale organismului uman de a realiza conexiunea ulterioară dintre șofer și mașină, acesta adoptă sistemul revoluționar Mazda SKYACTIV-X.

Vezi mai multe: (foto/video) Tokio 2017: Premieră mondială – Mazda Kai Concept sau conceptul viitoarei Mazda3

Exclusiv pentru Mazda, SKYACTIV-X este un motor revoluționar care introduce o metodă de combustie inovatoare, numită Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI). Pregătit pentru a deveni primul motor comercial pe benzină din lume care utilizează aprinderea prin comprimare, SKYACTIV-X combină avantajele unui motor pe benzină cu aprindere prin scânteie (expansivitate la turații ridicate și emisii mai curate) cu cele ale unui motor diesel cu aprindere prin comprimare (economie de carburant) pentru a produce un motor cross-over care oferă cele mai bune din ambele lumi.

Vezi şi: Mazda anunţă o nouă familie de motoare care aprinde benzina şi aerul prin comprimare


Distribuie:
 • 8
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...