in ,

(foto) Mazda îşi anunţă premierele de la Salonul Auto de la Tokio

Mazda a anunţat ce va prezenta la Salonul Auto de la Tokio, eveniment auto cu renume care îşi va deschide uşile la 25 octombrie. La expoziție niponii vor prezenta două concepte noi, un propulsor nou şi premiera a două automobile de serie.

Unul dintre prototipuri va reprezenta un sedan cu patru uşi şi cu forme ale unui coupe, pe care Mazda va demonstra o dezvoltare mai adâncă a filosofiei de design Kodo. Alte informaţii deocamdată nu se cunosc.

A doua maşină va fi de asemenea una conceptuală şi prefigurează viitoarea generaţie Mazda3, potrivit informaţiilor preliminare. În mare parte şi aici se va pune accentul pe designul exterior.

Mai mult, după cum au menționat reprezentanții companiei, hatchback-ul are la bază arhitectura Skyactive-Vehicle, prototipul fiind echipat cu un motor pe benzină din noua familie Skyactiv-X. Detalii despre acest propulsor ar trebui să fie dezvăluite în cadrul prezentării sale de la Salonul Auto de la Tokio

Vezi mai multe: Mazda anunţă o nouă familie de motoare care aprinde benzina şi aerul prin comprimare

Tot aici va fi prezentat şi noul SUV Mazda CX-8, conceput pentru piața japoneză. Acest model a fost dezvăluit luna trecută, iar vânzările sale vor începe în decembrie.

Încă o premieră va fi o ediţie specială a modelului Mazda MX-5 Roadster.

Iti place articolul?