in ,

(foto) Mazda Moldova a comparat modelul Mazda6 facelift cu predecesorul său

Mazda6 facelift a ajuns în ţara noastră în prima săptămână a lunii iulie şi a început să atragă clienţi. Sedanul a devenit mai elegant, mai rafinat, mai modern şi are mai multe atuuri care îi justifică preţul destul de competitiv.

Mazda6 facelift Moldova 6

Recent, Mazda Moldova a organizat un comparativ propriu, limitat la câteva fotografii, în care a dorit să ne arate principalele schimbări pe care le-a suferit modelul modernizat. Pentru aceasta a poziţionat simplu o maşină făcută în 2018 şi alta în 2017, una lângă cealaltă.

Designul exterior al modelului Mazda6 a devenit mai matur, mai elegant şi mai rafinat. Se remarcă în primul rând o grilă actualizată a radiatorului cu efect 3D şi cu o bandă cromată care pleacă până sub blocurile optice. Acestea din urmă sunt noi şi includ în ele proiectoarele anti ceaţă care au dispărut de pe bara de protecţie.

Stopurile au fost de asemenea revizuite din punct de vedere a desenului interior, terminaţiile cromate ale eşapamentului sunt poziţionate acum mai spre extremităţi, iar mărimea jantelor din aliaj de aluminiu variază între 17 şi 19 inci.

Culoarea Soul Red Crystal o înlocuieşte de acum pe cea Soul Red din paletă şi este o opţiune care costă în Moldova 550 de euro.

În habitaclu s-a intervenit mai semnificativ. În primul rând Mazda ţine să menţioneze despre prezenţa unui head-up display care ştie acum să proiecteze informaţiile necesare direct pe parbriz. Apropo de parbriz, acesta va putea fi dezghețat mai uşor cu nişte ştergătoare cu funcţie de încălzire.

Ecranul sistemului multimedia măsoară acum, în premieră pentru Mazda6, opt inci, iar un alt ecran de 7 inci TFT LCD poate exista în panoul de bord care devine astfel parţial digital (doar în nivele de echipare premium). Două porturi USB suplimentare există în compartimentul de sub cotieră.

Toate scaunele sunt noi, afirmă Mazda, şi acestea nu au doar o căptuşeală îmbunătăţită ci şi perne mai late. Dacă se optează pentru o tapiţerie din piele completă, atunci în premieră scaunele frontale pot fi ventilate. De asemenea, în dependenţă de nivelul de echipare mai poate exista piele Nappa, piele întoarsă scumpă şi chiar inserţii din lemn autentic de frasin japonez.

Află mai multe detalii despre noutăţile pe care le aduce Mazda6 facelift şi vezi un reportaj video de la Salonul Auto de la Geneva cu maşina: (video) Mazda6 facelift nu va fi disponibilă în Europa cu cel mai puternic motor turbo pe benzină

În Republica Moldova, Mazda6 facelift poate fi comandată de la dealerul oficial, atât în caroserie Sedan, cât şi în una Combi. La dispoziţie se mai pun două motoare pe benzină şi două motoare turbo diesel, două tipuri de transmisie, două tipuri de sisteme de tracţiune şi cinci nivele de echipare.

Preţul de start porneşte de la 24.400 de euro şi poate ajunge până la 38-40.000 de euro cu toate dotările opţionale incluse.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

buton subscribe

GALERIE FOTO: