in

(foto) Mercedes-AMG a creat o serie limitată de biciclete. Află de ce una e mai scumpă decât o Dacia Logan

Compania Mercedes-Benz a prezentat o serie limitată de biciclete, dedicată modelului sport Mercedes-AMG GT R şi aniversării a 50 de ani de existenţă a subdiviziunii AMG.

Prețul unui exemplar este de 7.109 euro, cifră care ar trebui să reamintească timpul în care automobilul recent menţionat l-a înregistrat după ce a parcurs un tur al circuitului german Nurburgring – 7 minute şi 10.9 secunde.

Pentru o simplă comparaţie, preţul de start în Moldova pentru o Dacia Logan porneşte de la 6.880 euro.

Vezi şi: (video) No comment: Iată ce metodă neaşteptată a folosit un chinez pentru a fura o bicicletă

Vezi şi: Cum este să conduci o bicicletă BMW de 5.200 de euro? AutoBlog.MD a testat una de curând

La baza bicicletei numită R.S2 Limited Edition Beast of the Green Hell stă o ramă din fibră de carbon. Din acest material mai este confecționat scaunul acoperit cu piele, tija scaunului, tija ghidonului, jantele Crankbrothers de 29 de inci și suportul pentru sticla cu apă.

Bicicleta mai este echipată cu elemente de top Shimano Dura Ace și anvelope profesionale de curse Continental Grand Prix 4000.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Vezi şi: (foto) Peugeot prezintă bicicleta electrică pe care poţi merge cu o viteză de 45 km/h!

De construcția bicicletei se va ocupa producătorul german Rotwild, care va dezvolta doar 50 de exemplare. Fiecare va avea pe ramă o plăcuţă cu numărul de ordine.

Bicicleta prezentată de Mercedes-AMG nu este cea mai scumpă despre care am auzit. În primăvara acestui an, Bugatti a prezentat o bicicletă din carbon care a fost construită în colaborare cu firma germană PG.

Vezi şi: (video) Nu, nu e din aur. Bicicleta Bugatti costă doar 39000 de dolari

Iti place articolul?