in ,

(foto) Mercedes-AMG GT S by RENNtech dezvoltă 716 cai putere

Atelierul de tuning RENNtech a prezentat oficial un program complex de modernizare a supercarului produs de Mercedes-Benz – AMG GT S. Maşina performantă a primit un set de soluţii unice în designul exterior şi un motor a cărui putere a crescut până la 716 cai. Pentru prima dată, pachetul de tuning a fost anunţat la show-ul SEMA-2015.

renntech-details-amg-gt-project-car-9

Automobilul a primit un nou sistem sport de evacuare a gazelor, confecţionat din oţel inoxidabil, filtre de aer cu debit mare și un modul de înaltă performanță Renntech Stage 1 Turbo. Datorită componentelor, agregatul twin-turbo de 4.0 litri a coupeului Mercedes-AMG GT S by RENNtech este capabil să dezvolte 716 cai putere şi 889 Nm de cuplu.

Cu părere de rău, caracteristicile dinamice pe care le are maşina cu noile “puteri” nu au fost anunţate. Se ştie doar că viteza maximă este egală cu 330 de km/h.

Supercarul a mai primit şi o suspensie specială care poate mări sau micşora garda la sol. Opţiunea costă 1.980 de dolari. Cât priveşte modulul Renntech Stage 1 Turbo, clienţii vor scoate din buzunare 11.880 de dolari. În această sumă intră şi lucrările de resetare a unităţii de control electronic a motorului.

Pentru încă o sumă necunoscută de bani, tunerii pot schimba aerodinamica şi designul exterior al maşinii aşa cum vedeţi în imaginile de mai jos. Apropo, jantele unice sunt livrate de renumita firmă ADV.1 Wheels.