in , ,

COOLCOOL OMGOMG

(foto) Mercedes-Benz arată de sine stătător imagini spion oficiale cu noul SL

Mercedes-Benz face publice primele fotografii “spion” oficiale cu noua generaţie SL şi astfel pune capăt oricăror speculații precum că un urmaş al modelului nu va mai exista!

New Mercedes Benz AMG SL 2022 spy photos 4

Anterior, în anunţul de pregătire a 32 de maşini noi până la sfârşitul lui 2022, producătorul german a spus că noul SL va fi lansat spre sfârşitul lui 2021.

Printre alte detalii făcute atunci publice sunt că, după o pauză de 20 de ani, modelul SL va fi din nou disponibil cu un acoperiș moale în locul unui tare retractabil.

De asemenea, spre deosebire de generaţia deja intrată în istorie, în caroserie R231, a cărei ultime exemplare s-au produs în iunie 2020, noul model va avea un format interior 2+2 de locuri pentru pasageri.

Interesant mai este de notat că din punct de vedere tehnic, actualul sau noul Mercedes-AMG GT va fi înrudit cu noul SL. Conform informațiilor preliminare, mașinile vor fi construite pe o platformă comună și vor primi unități de propulsie aproape identice.

Şi apropo: de crearea şi dezvoltarea noului SL se ocupă divizia Mercedes-AMG, astfel încât, este posibil ca după schimbarea schimbarea de generaţie să poarte deja denumirea Mercedes-AMG SL!