in ,

(foto) Mercedes-Benz Cars la Auto China 2018: Zece premiere mondiale şi asiatice, inclusiv A-Class Sedan

Mercedes-Benz vine la Salonul Auto de la Beijing din acest an cu un număr total de 10 premiere mondiale şi asiatice, prin care două noi variante de serie a două modele de succes la Auto China din Beijing.

În premieră absolută va fi prezentat noul A-Class Saloon (sedan) şi în premieră locală C-Class facelift în acelaşi tip de caroserie!

mercedes auto expo 2018

Noua generaţie Mercedes-Benz A-Class, făcută sub forma unui sedan, promite să ofere o cantitate generoasă de spațiu pentru șofer și pasagerul din față, noul sistem de infotainment MBUX și sisteme de asistenţă în conducere la același nivel cu cele din clasa S. Aflăm deja acum că automobilul va fi produs în China şi pentru China (deocamdată?), subliniindu-se importanța pieței chineze pentru Mercedes-Benz.

Vezi conceptul din care a fost făcut: (foto/video) Premieră: Mercedes-Benz Concept A Sedan arată viitorul design a maşinilor compacte

Vezi şi: Imagini spion: Noul Mercedes-Benz A-Class Sedan, văzut pentru prima dată la teste

Alături de mai mult spațiu pentru picioare, noul C-Class Sedan se mândrește cu numeroase dotări și caracteristici noi, inclusiv noi funcţii pentru confort și complexul de sisteme Intelligent Drive. Începând cu anul 2014, gama de modele C-Class a inclus o versiune cu ampatament alungit, produsă de Beijing Benz Automotive Co., Ltd (BBAC) în Beijing, exclusiv pentru piața chineză.

Vezi şi: (video) Premieră mondială: Mercedes-Benz C-Class Sedan & Estate facelift

Mercedes AMG C43 4MATIC Sedan 28

Noi detalii despre conceptul misterios anunţat acum câteva zile ne confirmă segmentul din care va face parte. Noul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va arătă cum pot fi combinate trăsăturile tipice ale unui sedan exclusiv de ultimă generație și a unui SUV!

Vehiculul conceptual încorporează limbajul de design Mercedes-Maybach, care reflectă valorile tradiționale ale mărcii, continuând cu succes povestea Mercedes-Maybach. Pentru a se conecta cu aceasta, echipa de design a creat o colecție de “mobilier” interior, special pentru acest show-car.

Vezi şi: (video) Un SUV de lux? Mercedes-Maybach anunţă prezentarea unui nou concept spectaculos

Vision Mercedes Maybach Ultimate Luxury interior

Compania care îi poartă numele inventatorului autovehiculului va prezenta alte șapte maşini în calitate de premiere asiatice.

buton subscribe