in , ,

COOLCOOL LoveLove OMGOMG LOLLOL

(foto) Mercedes-Benz cu 612 CP la preț de Skoda! În Moldova se vinde un CL 65 AMG care a costat peste 200000 euro în trecut

Pe site-urile de anunțuri auto din Moldova se pot găsi multe automobile interesante, însă unul dintre ele ne-a atras atenția în mod special. Este vorba despre un Mercedes-Benz CL 65 AMG produs în anul 2008 și care are la bord doar 68.000 de kilometri.

Mercedes Benz CL 65 AMG 1

În prezent exemplarul, care de altfel este unul din foarte puținele din țara noastră, are un preț de vânzare de 33.000 euro. Cine ar fi crezut că de banii cu care se poate cumpăra ușor o Skoda Kodiaq sau poate chiar o Toyota RAV4 cineva ar putea pleca acasă cu un coupe care are sub capotă un V12 biturbo ce produce 612 cai putere și tocmai 1.000 Nm?!

Mercedes Benz CL 65 AMG 3

Unde mai pui că în anul 2008, un asemenea CL 65 AMG era unul dintre cele mai scumpe automobile din gama Mercedes-Benz pe care le puteai cumpăra! Prețul unui asemenea exemplar putea ajunge ușor la peste 200.000 euro! Dar ce primeau în schimb cei care alegeau cel mai puternic CL?

Bineînțeles în primul rând un motor ultra performant asamblat de specialiștii AMG! Cuplat la o cutie de viteze automată în cinci trepte, coupeul poate şi acum atinge prima sută în 4.4 secunde, dar și să ruleze cu aproape 300 km/h în cazul în care era dezactivat limitatorul electronic ce intervenea la 250 km/h.

Desigur vorbim şi despre un sistem de frânare performant, eșapament sportiv, jante AMG de 20 de inci și o suspensie adaptată pentru vitezele pe care le poate lua un CL 65 AMG!

Însă pe lângă toate acestea, la pachet mai este oferit și luxul din interior… Scaunele sunt tapițate cu piele naturală de cea mai bună calitate, iar inserțiile sunt din lemn natural.

Și vom reveni din nou la prețul care ni se pare foarte atractiv… Din curiozitate am dat un search și pe mobile.de pentru a vedea cât costă un CL 65 AMG cu același an de producție pe piața mașinilor rulate din Germania. Ei bine, aflați că cel mai ieftin începe de la 33.900 euro, însă are tocmai 121.000 km la bord, pe când un exemplar cu kilometraj asemănător costă de la 40.000 euro.

Mercedes Benz CL 65 AMG 10
Mercedes Benz CL 65 AMG 9

Bineînțeles, din cauza anului de producere la moment nu se mai poate importa un asemenea automobil în Moldova, însă dacă ar fi fost posibil în teorie, doar vămuirea ar fi costat aproape 20.000 euro!

Anunțul cu această raritate îl puteți vedea aici.