in ,

(foto) Mercedes-Benz începe construcția unei uzine noi la Moscova. Iată ce modele vor fi produse acolo

Astăzi, 20 iunie 2017, compania Mercedes-Benz a organizat ceremonia care marchează startul construcţiei noii sale uzine la periferia Moscovei.

Pentru prima dată s-a aflat despre intenţia nemţilor de a-şi face o linie de producţie regională în primele luni ale lui 2017, atunci când se discuta cu primăria oraşului despre zona care urmează a fi dedicată construcţiei.

Mercedes Benz uzina Moscova 0

Construcţia uzinei este întemeiată. Cu o rețea extinsă de vânzări și o gamă largă de modele, Mercedes-Benz a fost în 2016 marca premium de automobile cu cele mai multe înregistrări în Rusia, pentru al patrulea an la rând. În ultimii zece ani, compania germană și-a triplat vânzările de autoturisme în Rusia.

Noua întreprindere industrială va fi dată în exploatare în anul 2019. În construcţia acesteia se investesc peste 250 de milioane de euro, iar conceptul ei va fi pe baza Further Industry 4.0, ceea ce înseamnă că tehnologiile digitale şi inovaţionale vor fi implicate prioritar în procesul de lucru. De exemplu, orice sistem electronic sau robot va fi conectat la o reţea comună care întruneşte toate uzinele Mercedes-Benz din lume şi va putea fi controlat/reprogramat de la distanţă!

Uzina se va afla pe teritoriul parcului industrial Esipovo, iar toate construcţiile necesare vor fi făcute pe o suprafaţă totală de 85 de hectare! Iar pentru a controla această structură imensă a fost creată o nouă companie, numită Mercedes-Benz Manufacturing RUS.

Mercedes Benz uzina Moscova 1

Volumul anual de producţie se estimează la 25.000 de maşini. Acestea vor fi construite într-un aşa-zis ciclu complet, care include sudarea şi vopsirea caroseriilor.

În total vor fi deschise peste 1.000 de locuri de muncă, iar înregistrările pentru acestea se vor face către sfârşitul acestui an. Moldovenii care şi-au dorit din totdeauna să lucreze la o astfel de mega întreprindere au o oportunitate unică!

Compania Mercedes-Benz mai anunţă că va produce la noua sa uzină de la Moscova patru modele: primul va fi E-Class Sedan, după care vor urma treptat SUV-urile GLE, GLC şi GLS.

Vezi şi: (video) Angela Merkel a pus piatra de temelie a unei noi mega uzine pe care o construieşte Daimler

Mercedes Benz uzina Moscova 2
FOTO: Axel Bense, CEO Mercedes-Benz Manufacturing RUS

Article 159968 860 575

mercedes plant7

mercedes plant6

mercedes plant5

mercedes plant4

mercedes plant3

mercedes plant2