in , ,

OMGOMG AngryAngry COOLCOOL LoveLove LOLLOL WTFWTF

(foto) Mercedes-Benz S-Class, făcut zob lângă Anenii Noi după ce a dat jos câţiva copaci. Şoferul a murit pe loc

Un accident de circulaţie cu impact fatal pentru un şofer a avut loc în această seară pe traseul Chişinău-Căuşeni, direcţia spre Anenii Noi. Poliţiştii au stabilit că incidentul s-a întâmplat în jurul orei 18:40.

Ofiţerul de presă al IGP, Mariana Beţivu, ne-a comunicat că şoferul, un locuitor al oraşului Căuşeni, născut în anul 1979, din motive necunoscute a derapat de pe traseu și a intrat puternic într-un nuc de la marginea drumului. După ce l-a doborât pe acesta a fost proiectat într-un altul, deşi martori afirmă că în total a putut da jos trei copaci.

La bord mai erau două femei care au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital, reuşind ca prin minune să supravieţuiască, asta pentru că automobilul a fost făcut zob. Din păcate pentru şofer, medicii nu au putut decât să-i constate decesul, fiind blocat printre fiarele contorsionate. Alte circumstanțe se stabilesc de poliţie.

Un martor ocular afirmă că automobilul cu numerele de înmatriculare VRV 1, un S 400 d, circula zilnic cu viteză pe traseul Chişinău-Căuşeni.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Iti place articolul?