in , ,

(foto) Mercedes-Benz va aduce noul C-Class Cabrio la Geneva, alături de o flotă de automobile

Mercedes a publicat un nou teaser al modelului C-Class Cabrio, așteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva. Modelul german va avea un acoperiș rabatabil din pânză.

Mercedes cunoaște multe metode de stimulare a fanilor săi. Prin urmare, cu numai o săptămână până la debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva, constructorul german îi ține în priză pe toți cei care iubesc marca din Stuttgart cu un nou teaser al modelului C-Class Cabrio.

16C133_12

Varianta decapotabilă a modelului de clasă medie a fost prezentată într-o nouă fotografie de tip teaser, care dezvăluie o mică parte din posterior. Mercedes C-Class Cabrio este prezentat alături de celelalte modele decapotabile ale constructorului german. Imaginea trădează blocurile optice, care împrumută mult din designul lui C-Class Coupe.

2017-Mercedes-C-Class-Cabrio-2

Decapotabila va oferi clienților un acoperiș retractabil din pânză, care va putea fi comandat în diferite culori. Cele mai vehiculate nuanțe sunt negru și roșu.

Despre motorizări nu există foarte multe nelămuriri, acestea urmând să fie preluate de la modelul coupe. Inclusiv vârful de gamă C63 AMG, cu motor V8 de 4.0 litri și 503 cai putere. Își va face apariția și o versiune C43 AMG, care beneficiază de o unitate V6 de 3.0 și 362 de cai putere.

Citeşte şi: (foto) Mercedes-Benz a arătat designul decapotabilei C-Class

16C120_02

Sursa: Automarket

What do you think?