in

(foto) Miliţia din Transnistria are în dotare un Porsche Cayenne Turbo

Dacă în Republica Moldova cele mai extravagante maşini de poliţie pot fi numite câteva exemplare BMW Seria 3 şi BMW Seria 5, descoperim că în regiunea separatistă din stânga Nistrului miliţia locală poate folosi automobile la care nimeni nu s-ar putea aştepta.

În preajma stadionului de la Tiraspol, atunci când la 29 septembrie curent echipa Sheriff a obţinut o remiză în meciul cu FC Copenhaga, un jurnalist sportiv a observat un Porsche Cayenne Turbo (955) şi o Toyota Camry, ambele fiind echipate cu girofare şi având însemne corespunzătoare pe caroserii.

Martorul ocular a mai menţionat că în apropiere existau şi câteva exemplare UAZ-469.

Vezi şi: (video) Porsche le-a dat poliţiştilor austrieci un 911 Carrera pentru patrulare

FOTO: facebook.com/dumitru.antoceanu

Vezi şi: (video) Ştiai asta? Poliţia română are în dotare un Porsche 911 Turbo!

Deocamdată nu se cunoaşte dacă sedanul Toyota este unul cu sistem de propulsie hibrid. Nici despre acest SUV nu se cunosc prea multe detalii, inclusiv versiunea exactă, Turbo sau Turbo S, a căror putere totală poate varia între 450 şi 521 de CP, însă se poate remarca o bară de protecţie frontală, o capotă şi praguri modificate.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]