in , ,

(foto) Mitsubishi a arătat un nou concept şi îl va prezenta în premieră la Paris Motor Show

La Salonul Auto de la Paris compania Mitsubishi va prezenta conceptul unui crossover hibrid pe care l-a numit GT-PHEV.

Prin acesta producătorul de maşini doreşte să arate cum poate combina unitatea de propulsie hibridă cu dezvoltarea designului viitoarelor modele.

Chiar dacă din profil conceptul se aseamănă foarte mult cu formele modelului Outlander, Mitsubishi nu a oferit deocamdată niciun indiciu precum că astfel ar putea arăta viitoare generaţie a acestui crossover de serie.

gt-phev-concept_0

Se pare că Mitsubishi a început să arate cel mai des lumii întregi cum va fi designul viitoarelor modele. Nu a reuşit să demonstreze bine XM Concept că după câteva luni aduce la Salonul Auto de la Paris un altul GT-PHEV.

La baza prototipului stă concepţia numită Dynamic Shield care se exprimă prin liniile orizontale laconice ale părţilor laterale și forma frontală în forma literei X.

gt-phev-concept_1

Imagini cu habitaclul maşinii nu au fost publicate, însă niponii au povestit la ce ne putem aştepta când se vor deschide uşile. Interiorul se aseamănă cu un cockpit al unei maşini de curse. Caracteristic acestei soluţii este panoul de bord care va fi amplasat mai sus decât este instalat tradiţional.

În schimb, în decorul maşinii se va folosi piele naturală care va avea aceeaşi culoare ca şi acoperişul.

gt-phev-concept_2

După cum am menţionat, conceptul este propulsat de o unitate hibridă. Aceasta este compusă din trei motoare electrice, un agregat cu ardere internă special şi un nou acumulator cu o capacitate ridicată.

gt-phev-concept_3

Autonomia de drum în regim electric este de aproximativ 120 de kilometri, iar în regim combinat cifra creşte până la 1.200 de kilometri.

Mai multe detalii le vom afla de la Salonul Auto de la Paris.

What do you think?