in ,

(foto) Monovolumul AURUS Arsenal şi sedanul AURUS Senat, fotografiate îndeaproape pe străzile Moscovei

Pe câteva străzi ale oraşului Moscova au fost surprinse recent şi îndeaproape celelalte două maşini ale noului brand AURUS, făcute pe lângă noua limuzină prezidenţială a lui Vladimir Putin. Maşinile nu îl însoţeau pe şeful statului, ci se aflau în trafic alături alte automobile.

Aurus Arsenal Moscova 3
Două exemplare AURUS Arsenal, surprinse pe teritoriul Kremlinului de o televiziune rusă

Vezi şi: (video) Noul brand auto AURUS, prezentat oficial. Director e un fost top manager al Daimler

Cele două autovehicule fac parte din garajul cu destinaţie specială a Kremlinului şi sunt utilizate de angajaţii Serviciului Federal de Securitate. Acestea sunt vopsite în culoare neagră, au girofaruri pe acoperiş şi de asemenea sunt blindate.

Aurus Arsenal Moscova 1

Monovolumul a fost fotografiat de un coleg de la publicaţia rusă Autoreview. Maşina se afla într-un ambuteiaj, iar pentru că imaginea a fost realizată de la distanţă, detalii de la interior rămân deocamdată un secret.

Cert este faptul că de ambele părţi are uşi glisante şi nu se exclude faptul că în habitaclu se află trei rânduri de scaune datorită lungimii pe care o are. Pe ultimele două rânduri acestea ar putea fi poziţionate faţă în faţă.

Aurus Arsenal Moscova 0

La fel, mai devreme, AURUS Arsenal, aşa cum este numit oficial monovolumul, a fost fotografiat în trafic, în premieră, din spate. Datorită acestei imagini putem vedea designul părţii posterioare, aceasta fiind conturată de mai multe inserţii cromate şi având nişte stopuri cu o formă verticală.

Totodată, uşi acolo sunt două la număr, se deschid vertical şi au nişte geamuri care sunt blindate, similare cu cele de pe maşinile încasatorilor.

Anterior jurnaliştii ruşi au aflat că maşina face parte din categoria C, adică greutatea sa depăşeşte 3.5 tone, iar sub capotă se află o unitate de propulsie hibridă cu motor V8 de 4.4 litri, ce produce în total 600 de cai putere!

Vezi şi: (video) Maşinile din care este compusă noua escortă prezidențială a lui Vladimir Putin

Aurus Arsenal Moscova 2

Cât priveşte sedanul AURUS Senat, ştim despre el că pe baza acestuia a fost construită limuzina prezidenţială. În variantă de serie acesta va fi făcut standard cu un ampatament alungit, iar clienţii vor putea alege dacă vor să-l facă blindat sau nu.

Habitaclul va corespunde statutului unei maşini premium, iar sub capotă se va ascunde aceeaşi unitate de propulsie hibridă.

AURUS Senat 0

Preţul de start va fi mai mare decât cel cerut pentru un Mercedes-Benz S-Class, iar comenzile vor putea fi făcute de la sfârşitul acestei veri, atunci când la Salonul Auto de la Moscova vor fi dezvăluite toate detaliile despre modelele AURUS.

Prezentare video a habitaclului sedanului(video) Cum a fost făcută noua limuzină a lui Putin şi cum arată sedanul şi microbuzul din proiectul Cortegiu

Vezi şi: (foto) Lux la superlativ? Prima imagine cu interiorul noii limuzine a lui Vladimir Putin

buton subscribe