in ,

(foto) MSO a construit două maşini exclusive la comanda unei singure persoane

Subdiviziunea Special Operations (MSO) a companiei McLaren anunţă că a pregătit două supercar-uri unice: MSO R Coupe și MSO R Spider.

Ambele automobile au fost făcute la comanda unei singure persoane, numele căreia evident nu este menționat.

Ambele maşini au la bază modelul 650S şi sunt echipate cu un motor V8 bi-turbo de 3.8 litri care produce 688 CP și 700 Nm. Un McLaren 650S cu un astfel de motor accelerează de la 0 la 100 de km/h în trei secunde, iar viteza maximă este de 333 km/h.

Coupe-ul și roadster-ul mai sunt dotate cu un sistem de evacuare a gazelor de eşapament din titan, un kit aerodinamic din fibră de carbon şi un eleron activ nou. Caroseria mașinii este vopsită într-o culoare argintie cu unele accente roșii și negre.

În habitaclu a fost utilizată Alcantara și fibra de carbon. În plus, mașinile sunt echipate cu un sistem multimedia IRIS și un panou de bord parţial digital pe care pot fi afişate treptele cutiei de viteze.

Vezi şi: (video) Cel mai scump McLaren 675LT Spider MSO Carbon Series a fost livrat proprietarului

Anterior, cei de la MSO au lansat șase supercar-uri exclusive 570S, care au fost dedicate modelului F1 XP GT Longtail, în cinstea maşinii de curse McLaren produsă în  anul 1997.

Mașinile au fost vopsite în culoarea verde, similară cu cea de pe un F1 XP GT simplu, iar interiorul a fost ornamentat cu piele şi cusături verzi.

Vezi cum arată: (foto) McLaren 570GT XP Green MSO Collection va fi construit în doar şase exemplare

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?