in ,

(foto) Ne pregătim de iarnă alături de GMC. Maşina ideală pentru cucerirea nămeţilor

Marca americană GMC a construit un pick-up Sierra cu platforme cu şenile Mattracks în loc de roţi. Maşina este una conceptuală, construită pe baza versiunii de top Sierra 2500HD Denali, în colaborare cu firma Vail Resorts, un proprietar de staţiuni montane de schi.

Pick-up numit All Mountain concept are o cabină dublă şi ascunde sub capotă un turbo diesel Duramax de 6.6 litri volum. Propulsorul produce 451 de CP şi un cuplu imens de 1.234 Nm. Cutia de viteze este una automată cu şase trepte.

Vezi şi: (video) Vis împlinit. Un bărbat din Ural a lucrat şase luni pentru a-şi pune o Lada pe şenile

Printre alte dotări disponibile pe acest pick-up care poate înainta cu uşurinţă prin nămeţi se numără: suporturi pentru snowboard-uri, iluminare a părţii inferioare a caroseriei şi a platformelor cu şenile, alături de un bullbar de protecţie.

GMC mai spune că i-a adăugat un sistem audio de la Kicker şi corpuri suplimentare de iluminat pe bază de LED-uri.

Vezi şi: (foto/video) Un nou trend? Nissan a pus pe şenile crossoverele Murano şi Pathfinder

Producătorul american va prezenta în scurt timp în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles un concept similar, dar făcut pe baza modelului Sierra 2500HD All Terrain X. Aceasta se va deosebi de All Mountain Concept printr-o suspensie adaptată off-road-ului, o protecţie din oţel pentru dedesubtul maşinii, dar şi un diferenţial autoblocant pe puntea din spate.

Vezi neapărat: Concurs AutoBlog.MD: Punem la bătaie un set de anvelope de iarnă pentru mașina ta!

Iti place articolul?