in , ,

(foto) New-York 2016: Premieră mondială – Chevrolet Camaro ZL1 Convertible

Compania Chevrolet a prezentat în mod neaşteptat, la Salonul Auto de la New-York, versiunea decapotabilă a celui mai performant Chevrolet Camaro. Premiera a stârnit un val imens de reacţii pozitive, pentru că automobilul ar fi trebuit să apară peste câteva luni de zile, deoarece coupeul ZL1 a fost prezentat recent.

2017-Chevrolet-Camaro-ZL1-Convertible-13

Decapotabila are sub capotă acelaşi V8 de 6.2 litri, care produce 650 de CP. Agregatul lucrează în pereche cu o cutie de viteze automată cu 10 rapoarte (opţională). Astfel, automobilul în cauză este al doilea din gama General Motors care este dotat cu o astfel de transmisie.

Potrivit reprezentanţilor constructorului auto, versiunea performantă a decapotabilei are aproximativ aceleaşi caracteristici dinamice ca şi coupeul, însă acestea nu au fost anunţate.

Citeşte şi: (foto/video) Chevrolet a prezentat noua generaţie a coupeului Camaro ZL1

Sportcarul mai este dotat cu o suspensie magnetică adaptivă, diferenţial spate care se blochează automat şi este controlat în mod electronic, mecanisme de frânare Brembo, jante de 20 de inci cu pneuri speciale Goodyear Eagle F1 Supercar.

ZL1 Convertible ar putea ajunge în saloanele dealerilor tocmai la începutul anului viitor.

Iti place articolul?