in , ,

(foto) Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokio două modele modificate de Nismo

Marca japoneză Nissan a anunţat că va aduce la Salonul Auto de la Tokio, care se va desfăşura în perioada 27 octombrie – 11 noiembrie 2017, două automobile din gama actuală modificate de subdiviziunea sportivă Nismo. Una dintre ele este electromobilul LEAF, prezentat în premieră acum câteva săptămâni la Salonul Auto de la Frankfurt.

Versiunea sportivă a noului LEAF este deocamdată conceptuală. Electromobilul a devenit acum din punct de vedere estetic mai atrăgător datorită prezenţei unui kit exterior aerodinamic de la Nismo. Capota, acoperişul, corpurile oglinzilor retrovizoare şi montanţii sunt vopsiţi în culoare neagră.

Pe kitul exterior aerodinamic compus dintr-o nouă bară de protecţie, praguri şi o bară de protecţie spate cu difuzor integrat mai există câteva accente de culoare roşie.

Nissan mai spune că o astfel de maşină va avea la interior, de asemenea, inserţii decorative de o culoare roşie, scaune cu profil sportiv, iar suspensia electromobilului va fi una sport!

Dacă motorul electric a devenit mai potent nu se ştie. Standard noul Nissan LEAF produce 150 de CP şi poate accelera de la 0-100 de km/h în 7.9 secunde.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă LEAF Nismo va intra pe linia de producţie, însă iată că al doilea automobil, monovolumul Nissan Serena Nismo este gata pentru vânzare. Pe piaţa locală din Japonia maşina va fi disponibilă din luna noiembrie.

Programul de tuning la nivel estetic este acelaşi ca şi pentru LEAF: suspensie sport, caroserie vopsită în două culori, kit exterior aerodinamic cu forme mai agresive şi o grilă fumurie a radiatorului.

Nici pentru această maşină nu s-a anunţat deocamdată ce modificări a făcut Nismo acolo. Standard monovolumul Serena este oferit cu un propulsor natural aspirat de 2.0 litri (150 CP) sau cu o unitate S-Hybrid, compusă din agregatul menţionat anterior şi un electromotor care produce 2.6 litri.