in ,

LOLLOL

(foto) No comment: Cum arată la interior cel mai ieftin VW Polo de generaţie nouă

Pe internet au apărut fotografii cu versiunea de bază a noului hatchback Volkswagen Polo, care confirmă încă o dată zgârcenia producătorului german.

Cel mai ieftin Polo, care se poate numi pe bună dreptate “vagabond-Edition”, este echipat atât de modest, de parcă ar fi destinat cumpărătorilor foarte săraci din ţările lumii a treia și nu pentru principala piaţă, cea a Europei.

Noul Volkswagen Polo în versiunea de bază Trendline costă 12.975 de euro în Germania! Însă compania a economisit în privința echipării cât de mult a putut. Nu există nici măcar un radio simplu: în locul acestuia pe planşa de bord se află doar o bucată de plastic imens.

Pe panou sunt doar câteva butoane, nu există nici măcar un sistem de aer condiționat, oglinzile sunt reglate manual, iar butoanele centralizate pentru încuierea ușilor și de închidere a geamurilor electrice din față pot fi considerate o generozitate fără precedent.

Pe dinafară – culoarea gri sumbră și roțile din oțel de 14 inci nu se combină prea mult cu designul nou și mai expresiv al lui Polo. Despre ce se află sub capotă deja nu mai poţi spune nimic: un motor uşor cu trei cilindri şi care produce doar 75 de CP. Cutia de viteze este evident una mecanică, cu cinci trepte.

Cu toate acestea, din fericire, cumpărătorilor care mai au nişte bani în plus nu le recomandăm să opteze pentru aşa ceva. Clienţii trebuie să ştie că pentru a face maşina mai “vie” există alte 14 culori pentru caroserie, 12 culori pentru jante și 13 culori în care pot fi vopsite inserţiile panoului de bord. La alegere există şi două tipuri de tapiţerie cu piele.

În total pentru noul Polo sunt disponibile nouă motoare cu o putere de la 65 şi până la 200 CP (pentru versiunea GTI cu un agregat sport).

GALERIE FOTO: